Feesten
& groepen

Alles uit de kast voor het perfecte feest

Huwelijk, verjaardag, teamuitje of jubileum, voor feesten en groepen organiseert Karsten een unieke bijeenkomst. Onze veelzijdige feestzaal typeert zich als informeel en gezellig. Laat je volledig ontzorgen, zodat jij optimaal kunt genieten van het feest! Voor groepen beschikken wij over talloze mogelijkheden, van sportief tot ontspannen. 

Verjaardagen

 

Laat Karsten je verjaardag organiseren en beleef het feest van je leven! Wij verwelkomen jou en je gasten in ons karakteristieke hotel en verzorgen je verjaardag tot in de puntjes. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is een jaartje ouder worden. Je feest is compleet met authentieke hapjes en sfeervolle muziek.

Groepsactiviteiten

 

Ontspannen of sportief – een georganiseerde groepsactiviteit bij Hotel Karsten is altijd een goed idee! Kies voor de gezonde Drentse buitenlucht of de gezelligheid van onze klassieke binnenruimtes. Uiteraard compleet met verzorging van de innerlijke mens. 

Trouwfeesten

 

Tegenover geliefde trouwlocatie de Margarethakerk gaat – ook als het ja-woord ergens anders is gegeven – jullie onvergetelijke dag verder in Hotel Karsten! Ga voor een compleet verzorgd trouwfeest in lieflijk Norg. Dit romantische feest blijft je gasten voor altijd bij.

Teamuitjes

 

Meer verbinding in je team? Boek een activiteit gecombineerd met lunch of diner en breng je team naar the next level! Met een dag in het Drentse Norg ben je er samen je collega’s echt even helemaal uit. Energie en inspiratie tanken in het bos of op de hei terwijl Hotel Karsten de verse hapjes verzorgt.