Contact

Groepsactiviteit Norg

Groepsactiviteit Norg: bij Grand Café Hotel Karsten beleef je een smakelijk en gezellig uitstapje. Combineer lekker eten in ons restaurant met een leuke binnen- of buitenactiviteit. Je familie-uitje of teammeeting krijgt daardoor een fijne extra dimensie.

Gezellige groepsactiviteiten bij Karsten

Voor een leuk uitje met een groep zit je bij Karsten in Norg altijd goed. Onze enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes georganiseerd is. Plan bijvoorbeeld een heerlijk familiediner in combinatie met een spel. Denk aan Ik hou van Holland of een pubquiz met vragen over de regio. Ben je een echte bierliefhebber? Kies dan zeker voor een bierproeverij gevolgd door een heerlijke maaltijd. 

Voor wat meer actie is het spel Escape from Veenhuizen een echte aanrader. Na een uitgebreid buffet in ons restaurant, is het tijd om naar buiten te gaan. De bossen rond Norg en Veenhuizen zijn het decor voor een uitdagende tocht. Hierbij heb jij als gedetineerde de taak om uit handen van de bewakers te blijven. Spannend!

Een teammeeting met een extraatje

Een vergadering, brainstormsessie of teammeeting buiten de werkvloer kan wonderen doen. Bij Karsten tref je een knusse en rustgevende inrichting. Onze gasten voelen zich daardoor snel op hun gemak. De verandering van omgeving heeft vaak een positieve invloed op de inspiratie, concentratie en creativiteit. Daarnaast kan een gezamenlijke activiteit het teamgevoel nog een extra boost geven. 

Sluit een vergadering bij Karsten bijvoorbeeld af met een spel en een lekker etentje. We hebben een sfeervolle aparte ruimte waar jullie in alle rust met elkaar kunnen zitten. Daarbij kan ook gebruik worden gemaakt van ons overdekte (en verwarmde) terras. Ga je liever de natuur in? Sluit een meeting bij Karsten dan af met een wandeling door de nabijgelegen bossen.

Groepsactiviteit Norg: combineer eten met actie

Naast het doen van leuke groepsactiviteiten, kun jij bij Karsten vooral heerlijk eten. Onze menukaart bevat allerlei verrukkelijke gerechten voor zowel de lunch als het diner. Uitgebreid borrelen of genieten van een buffet is ook mogelijk. We gaan graag met je in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. Ons team staat klaar om jouw groepsuitje in Norg tot een succes te maken.

 

Een bosrijke omgeving, heerlijk eten en veel persoonlijke aandacht voor u als gast: dat is Grand Café Hotel Karsten. Kom genieten van de huiselijke sfeer, vriendelijk personeel en een nostalgische ambiance.
Copyright © Hotel Karsten - 2023
Volg jij ons al?
Copyright © Hotel Karsten - 2023
Algemene voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram