Teamuitje Norg

Teamuitje Norg: kom naar Grand Café Hotel Karsten voor een geslaagde bijeenkomst met je collega’s. Van vergaderen tot een ontspannen activiteit met een heerlijk etentje, bij Karsten zit je goed.

Teamuitje Norg: actie en heerlijk eten

Voor het teamgevoel kan het wonderen doen om eens buiten de werkplek af te spreken. Zeker als de collega’s met elkaar een leuke activiteit gaan doen. Bij Karsten zijn er verschillende opties voor een gezellig teamuitje in Norg.

Wij bieden verschillende combinaties van een activiteit met een etentje. Kies bijvoorbeeld voor een spel, zoals Ik hou van Holland of een uitdagende pubquiz. Na afloop kunnen jullie aanschuiven voor een smakelijk diner of genieten van een buffet. Een bierproeverij gecombineerd met een maaltijd kan ook.

Houden jullie van meer avontuurlijk uitstapjes? Dan is de activiteit Escape from Veenhuizen een echte aanrader. Na een buffet in ons restaurant, vertrekken jullie richting de bossen rond Norg en Veenhuizen. Daar moeten jullie als gedetineerden zien te ontsnappen en uit handen van de bewakers blijven. Goed opletten en samenwerken dus!

Vergaderen op een mooie locatie

Ook voor bijeenkomsten met een zakelijk doel heeft een locatie buiten kantoor meerdere voordelen. De verandering van omgeving zorgt bijvoorbeeld vaak voor meer creativiteit, concentratie en inspiratie. Door de sfeervolle, huiselijke inrichting van ons restaurant, voelen gasten zich snel op hun gemak. Zo is er alle ruimte voor het ontstaan van nieuwe ideeën en inzichten.

We passen de plaatsing van de tafels en stoelen volledig af op het soort meeting. Je kunt daarbij denken aan een carré-opstelling, of een opstelling in U-vorm of kleine groepjes. Samen kiezen we de zaalindeling die past bij het type bijeenkomst. Uiteraard kunnen wij ook de catering volledig verzorgen. Bovendien zijn alle benodigde faciliteiten voor een succesvolle vergadering aanwezig.

Teamuitje Norg bij Karsten

Hotel-restaurant Karsten bevindt zich in een prachtige bosrijke omgeving. Een fijne boswandeling na afloop of ter onderbreking van een meeting is dus goed mogelijk. Bij Karsten combineer je werken met ontspanning. Én met lekker eten. We gaan graag met je in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.