Feest verjaardag Drenthe

Feest verjaardag Drenthe? Bij Grand Café Hotel Karsten in Norg is alles aanwezig voor een fantastisch feest. Omring jezelf met familie en vrienden en geniet van een onvergetelijke verjaardag boordevol gezelligheid.

Feest verjaardag Drenthe: extra uitpakken bij Karsten

Sommige verjaardagen verdienen het om wat grootser gevierd te worden. Bijvoorbeeld als er een mooi kroonjaar is bereikt. Misschien is opa of oma 80 geworden of heeft een familielid sarah of abraham gezien. Of je wilt je verjaardag ‘gewoon’ lekker buiten de deur vieren, simpelweg omdat het kan. Welke reden je ook hebt, bij Karsten wordt het sowieso een geslaagd feestje.

Ons grand café heeft een nostalgisch tintje en is ingericht met veel oog voor detail. Door de warme, knusse uitstraling voelen onze gasten zich snel op hun gemak. Wij beschikken bovendien over een mooie afsluitbare zaal met een sfeervol karakter. Hier is alle ruimte om de jarige jet of job in het zonnetje te zetten. Ook het aangrenzende verwarmde terras kan worden gebruikt.

Afhankelijk van de wensen, kiezen we een zaalindeling die het meest geschikt is. Denk bijvoorbeeld aan tafels in verschillende kleine groepjes of juist één lange tafel. Het team van Karsten staat klaar om alles tot in de puntjes te regelen.

 

Heerlijke hapjes of uitgebreid tafelen

Een verjaardagsfeest is niet compleet zonder heerlijk eten en drinken. Bij Karsten heb je verschillende opties als het op de catering aankomt. Kies bijvoorbeeld voor uitgebreide borrelplanken met allerlei heerlijke hapjes. Van kaas en worst, tot nacho’s, brood met smeersels of bitterballen: het kan allemaal.

Ga je liever uitgebreid tafelen met het feestgezelschap? Dan is een diner met meerdere gangen een goede keus. In overleg stellen we een maaltijd samen die aan alle wensen voldoet. Een buffet met koude en warme gerechten is eveneens een optie. We gaan graag in gesprek om alle mogelijkheden toe te lichten.

 

Beleef een onvergetelijke verjaardag

Een gedenkwaardig feest voor je verjaardag in Drenthe vier je bij Karsten. Wij zorgen ervoor dat alles van a tot z geregeld is. Zo hoef jij alleen maar te genieten met alle verjaardagsgasten.