Over Karsten

Grand Café Hotel Karsten is niet zomaar een hotel. De accommodatie heeft een rijke historie die maar liefst drie eeuwen teruggaat.
Naar het jaar 1713 om precies te zijn, toen de eerste Karsten een herberg begon. Spoel vooruit naar 2023, en op dezelfde plek staat
een gezellig hotel met vier sterren. Modern en van alle gemakken voorzien, maar met nog steeds de nostalgische ambiance van vroeger.

Welkom bij Grand Café Hotel Karsten

 

Ons hotel is gelegen midden in het gezellige Norg. Vanaf het terras kijk je uit op de Kerkbrink en de mooie dertiende-eeuwse romaanse kerk. Het pand vindt zijn oorsprong in de achttiende eeuw en ademt de ambiance van een nostalgisch boutiquehotel. Nochtans is het voorzien van alle moderne gemakken van nu. Zo beschikken wij onder meer over 26 luxe kamers en suites, en een eigen parkeerterrein met 4 laadpalen voor elektrische auto’s. Optimaal comfort en een gemoedelijke sfeer gaan bij ons hand in hand. Bij Grand Café Hotel Karsten tref je huiselijkheid én de allure van een 4 sterrenhotel.

 

Verschillende mogelijkheden

Naast heerlijk eten en goed overnachten, kun je bij Karsten ook uitstekend vergaderen. Onze sfeervolle zaal (met toegang tot het terras) is heel geschikt voor bijvoorbeeld presentaties, workshops of meerdaags seminars. De prettige ambiance en de rustige ligging vormen een optimale omgeving voor een succesvolle bijeenkomst. Ook leent onze zaal zich goed voor verjaardagen, trouwfeesten, babyshowers en vele andere gelegenheden. Het team van Karsten doet er alles aan om een geslaagd samenzijn te organiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Over Karsten: Grunopark-holding

Grand Café Hotel Karsten is onderdeel van de Grunopark-holding. Tot deze holding behoren ook de volgende namen:

  • Break Out Grunopark in Harkstede
  • Camping Stadspark in Groningen
  • Pand 17 in Assen
  • Plaza Sportz in Coevorden