Trouwen in Norg

Ja! Het hoge woord is eruit. Van harte gefeliciteerd met jullie verloving. En misschien willen jullie wel gaan trouwen in Norg. Dat is een heel goed idee. In Norg kunnen namelijk de trouwceremonie, de receptie én het trouwfeest plaatsvinden. En dat allemaal aan dezelfde Brink. De ceremonie houd je in de Margarethakerk. Vervolgens kom je naar Grand Café Hotel Karsten voor de receptie. Aansluitend kunnen jullie bij ons blijven eten en zelfs overnachten. Mogelijkheden genoeg.

Jawoord in de Margarethakerk

Tegenover Grand Café Hotel Karsten staat de Margarethakerk. Deze kerk stamt uit de dertiende eeuw. De toren en het schip van de kerk zijn gebouwd in de romaanse stijl. Het koor heeft romanogotische kenmerken. Deze mix van stijlen weerspiegelt de rijke geschiedenis van Norg. Bovendien vormen zij een mooi decor voor jouw bruiloft. Een prachtige plek voor het onvergetelijke moment waarop jullie elkaar eeuwige trouw beloven. En daarna wandelen jullie gewoon naar Karsten aan de overkant voor het feestelijke vervolg.

Trouwen in Norg

Grand Café Hotel Karsten leent zich goed voor een huwelijksreceptie. We hebben een aparte, afsluitbare zaal met genoeg ruimte voor grote groepen. Hier kunnen familie en vrienden jullie feliciteren op deze prachtige dag. Ons gastvrije team zorgt ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Geniet tijdens de receptie van heerlijke hapjes en drankjes en alle gezelligheid om je heen. Een mooi moment om te proosten op jullie liefde.

Blijven jullie ook voor het diner? Gezellig! Wij zorgen voor een unieke bijeenkomst. In ons sfeervolle restaurant zet je deze memorabele dag voort. En ‘s avonds gaat de muziek aan, want het trouwfeest kan beginnen. Alles op één locatie: dat kan bij Karsten.

Fotoshoot locatie Norg

De bosrijke omgeving van Norg leent zich goed voor de trouwshoot. De prachtige trouwjurk of het mooie pak moeten natuurlijk wel vastgelegd worden. In Norg vereeuwig je deze herinneringen. Kortom, met het esdorp als lieflijke achtergrond is trouwen in Norg een goede keuze.

Romantische suite

Bij Hotel Karsten kan je verblijven in onze Romantische suite. Deze heeft een luxe, moderne en romantische inrichting. De ruimte is dus erg geschikt voor (pasgetrouwde) stellen. Drink een glaasje champagne op het balkon. Of stap met z’n tweeën in het ligbad. Ook vrienden en familie kunnen in ons hotel blijven overnachten. Dat maakt trouwen in Norg gemakkelijk en fijn.