Menukaart

Lunch

Onze gerechten worden vers en met zorg bereid. En, zoals u wellicht weet: “Vers bereid kost even tijd”. Mochten er bijzonderheden of speciale wensen zijn, dan vernemen wij dat graag van u. Wij doen ons best om u een heerlijke lunch en een fijne middag te bezorgen.

Soepen

Drentse mosterdsoep

Met Drentse droge worst en bosui (v)
6,5

Broodjes

12 uurtje

Carpaccio ,kroket ,mostersoep ,verse huzarensalade
13,50

Uitsmijter ham en of kaas

3 eieren, verse huzaren salade
9,95

2 kroketten met brood mosterd

incl. boter
8,50

Club sandwich BLTC kip

spek ,tomaat ,sla ,mayonaise
10,50

Gerookte zalm

Frisse sla, kruidenmayonaise
12,50

Carpaccio

Truffel mayonaise , parmezaan
12,50

Croque madame

Bechamel ,ham ,kaas ,gebakken ei
8,50

Plates’s

Kophaas sate

Atjar, kroepoek, gebakken uitjes
19,50

Home made Drents weiderund burger

Gecarameliseerde ui, sla ,bacon ,cheddar ,tomaten relish
19,50

Beyond burger

Gecarameliseerde ui, cheddar, tomaten relish
19,50

Catch of the day

vraag één van onze collega's naar de verse dagvis
19,50

Gemarineerde spare-ribs

knoflooksaus, cocktailsaus
19,50

Gegrilde entrecote

rode wijn jus, seizoensgroente, pommes duchesse
19,50
Onze plates worden geserveerd met frisse salade en friet. Ook is het mogelijk om onze plates als afhaal te bestellen.

Diner (A la carte)

3 of 4 gangen verrassingsmenu laat u verrassen door ons 3 of 4 gangen verrassingsmenu waarbij wij uitsluitend gebruik maken van seizoensproducten.

Entree

Carpaccio van ossenhaas

truffelmayonaise ,pijnboompitten ,Parmezaan, Cab/merlot

Broodplankje

kruidenboter , aioli , tapenade

Drentse mosterdsoep

bosui, droge worst

Gebakken gamba's

knoflook, licht pikant

Pieces

Entrecote

gegrild , rode wijn jus, seizoensgroente, pommes duchesse

Gemarineerde spare-ribs

home-made , knoflooksaus , cocktailsaus

Home-made drents weiderund burger

Gecarameliseerde uiencompote , bacon , cheddar ,tomaten relish

Kophaas sate

atjar ,kroepoek , gebakken uitjes

Catch of the day

vraag de bediening naar onze verse vis

Sides

Aardappeltjes

3,95

Friet met mayo

3,95

Frisse salade

3,95

Compote

3,00

Dessert

Gepocheerde ananas

kinderbueno ijs, chocolade crumble

Klassieke vanille creme brulee

vanille , roomijs ,caramel

Verrassingsdessert

vraag een van onze medewerkers

Dessertwijn

5,95
Voor vragen en allergieën kunt u telefonisch bij ons terecht.

Borrelkaart

Borrelkaart

Broodplankje

kruidenboter , aiolie , tapenade
7,50

Bitterballen 8 / 12 stuks

8 / 12 stuks, mosterd
8,00/10,50

Crispy chicken bites

8 / 12 stuks , chili saus
8,00/10,50

kaas / worst

jonge kaas , droge worst , kaastengels
9,95

Gyoza

8 / 12 stuks , soja sesam mayonaise
7,50/8,95

Nacho’s

rode ui , jalapeno , cheddar , creme fraiche , salsa
10,95

Pulled pork fries

Gecarameliseerde ui mayonaise , rode ui , siracha mayonaise
7,50

Karstens borrelplateau 2 personen

leeswaren , pickles , bitterballen , kaasstengel , crispy chicken , brood , smeersels , kaas
18,50

Kerstmenu

Dit menu is te reserveren voor 24, 25 en 26 december 2021 De kosten zijn € 49,95 per persoon. Een bijpassend wijnarrangement is € 21,50 25 en 26 december komt Pianist Jasper Blokzijl voor de muzikale omlijsting.

Voorgerechten

Carpaccio van rode bietjes (v)

Geitenkaas, aceto stroop en walnoten

Cannelloni van gerookte zalm

Gamba, avocado en wakame

Hertencarpaccio

Pepermayonaise, rode ui en paddenstoeltjes

Tussengerechten

Kalfswang

Bloemkool crème en specerijenjus

Sliptong

Crème van knolselderij en saus van eekhoorntjesbrood

Broccolisoep (v)

Gerookte makreel

Hoofdgerechten

Tournedos

Witlof, aardappel crème en rozemarijnjus (+€5,00)

Hazenpeper

Stoofpeer en spruitjes

Eendenborst

Aardappeltaart, schorseneren en sinaasappelsaus

Varkenshaas

Parmaham en saus van kastanjechampignons

Zeebaars

Aardappelcreme en antiboise

Boswandeling

Fijne groente, bospaddestoelen, gegratineerd met diverse soorten kaas, geserveerd met naanbrood

Dessert

Petit grand dessert

Wildmenu

Iedere vrijdag en zaterdag, vooraf reserveren. 3 gangen € 34,50 Inclusief wijnarrangement € 49,50 4 gangen € 39,50 Inclusief wijnarrangement € 62,50

Het menu

Entree: Carpaccio van hert

Compoté van rode ui en pepermayonaise

Tussen: Wild bouillon

Geserveerd met bospaddenstoelen en schorseneren

Piece: Gekonfijte eendenbout

Zuurkool en jus van jeneverbes

Dessert: Parfait van karamel

Stoofpeer en saus van amandelen
Een bosrijke omgeving, heerlijk eten en veel persoonlijke aandacht voor u als gast: dat is Grand Café Hotel Karsten. Kom genieten van de huiselijke sfeer, vriendelijk personeel en een nostalgische ambiance.
Copyright © Hotel Karsten - 2022
Volg jij ons al?
Copyright © Hotel Karsten - 2022
Algemene voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram