Contact

Arrangementen

Een bosrijke omgeving, heerlijk eten en veel persoonlijke aandacht voor u als gast: dat is Grand Café Hotel Karsten. Van half pension tot drie dagen genieten van een fietsarrangement: wij bieden voor ieder wat wils! Heeft u specifieke wensen? We denken met u mee en bieden u alles voor een geslaagd verblijf.

Arrangementen

Op dit moment bieden we de onderstaande arrangementen aan. Extra wensen zijn altijd mogelijk. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Alles

Hotel

Restaurant

all restaurant
all restaurant
all restaurant
all restaurant
all hotel
all hotel
all hotel
all hotel
Meer weergeven

Het Hotel

Kom genieten in een bosrijke omgeving midden in het gezellige Norg. Hotel Karsten biedt een huiselijke sfeer, vriendelijk personeel en een nostalgische ambiance.

Het Restaurant

Authentiek genieten op een unieke locatie? In ons restaurant en op ons terras voorzien wij u van de lekkerste hapjes en drankjes.
Een bosrijke omgeving, heerlijk eten en veel persoonlijke aandacht voor u als gast: dat is Grand Café Hotel Karsten. Kom genieten van de huiselijke sfeer, vriendelijk personeel en een nostalgische ambiance.
Copyright © Hotel Karsten - 2023
Volg jij ons al?
Copyright © Hotel Karsten - 2023
Algemene voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram