Restaurant

Wij heten u van harte welkom in Hotel Restaurant Karsten gelegen aan de mooie brink van het pittoreske Norg. Hotel Restaurant Karsten is gelegen op 8 km van Roden, 12 km van Assen en 19 km van Groningen.

Onze keuken is open van 12.00 tot 21.00 uur.  De lunchgerechten en de broodjes zijn te bestellen tot 18.00 uur.

Wij verwelkomen de herfst en winter met gerechten die passen bij dit seizoen.   Iedere maand ook nieuwe specialiteiten, zoals een gast zei; “om je vingers bij af te likken, zo lekker.”

De seizoensgerechten hebben (h)eerlijke smaken uit de eigentijdse Nederlandse keuken met een vleugje nostalgie.  Wij verwelkomen u (weer) graag.

Ons restaurant beschikt over lounge zithoeken voor het aperitief of om na het diner een kopje koffie met bonbons te gebruiken. De restauranttafels zijn mooi gedekt met linnen lakens en servetten bij reservering voor de à la carte kaart. Bij binnenkomst valt uw oog al op de imposante open haard.  Wij hebben een grote eigen parkeerplaats. (gratis)

Onze keuken is het gehele jaar geopend van 12.00 tot 21.00 uur.

Ons restaurant is ook geschikt voor feesten en partijen

Uiteraard bieden wij meer dan alleen een lunch of diner, wat dacht u van een familiefeest met een luxe barbecue, een themafeest met geweldige acteurs die u een spetterende avond bezorgen of een koud/warm buffet met een prachtige presentatie waarbij het koude gedeelte koel wordt gehouden door het op ijs te presenteren.

Heeft u binnenkort een personeelsfeest of wilt u met de viering van uw bruiloft eens iets anders, dan is een Themafeest voor u de oplossing. Vraag gerust om meer informatie, wij staan graag voor u klaar!

Kadotip!

Wij hebben ook dinerbonnen. Leuk om te geven en leuk om te krijgen. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag.

U kunt bij ons ook door het gehele gebouw gratis draadloos internetten ook kunt u lekker vertoeven op ons terras door de infrarood verwarming.

Bekijk menukaart lunch Bekijk menukaart diner

Wij verwelkomen u graag in ons Restaurant in Norg!