‘t Restaurant

Authentiek genieten op een unieke locatie!

Authentiek genieten op een unieke locatie!

Een bosrijke omgeving, heerlijk eten en veel persoonlijke aandacht voor u als gast: dat is Grand Café Hotel Karsten. Wij heten u van harte welkom! 

In het restaurant en op ons vernieuwde vier seizoenen terras voorzien wij u van de lekkerste hapjes en drankjes. Komt u voor een lekkere borrel met bijpassende hapjes? Of liever koffie met gebak? Wij staan voor u klaar! Ook voor ontbijt, lunch en diner zijn wij zeven dagen in de week geopend. 

Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur, onze keuken is tot 21.00 uur geopend voor diner. 

 

 

Onze menukaart

Al onze ontbijt- lunch- en dinergerechten worden met zorg bereid. We maken gebruik van verse, lokale (seizoens)producten en trakteren u graag op een heerlijk driegangen verrassingsdiner, borrelplateau of 12-uurtje. 

 

Benieuwd naar al onze gerechten? Bekijk ons menu en kies uw favoriet. 

Over Grandcafe Hotel Karsten

Naast ons uitgebreide ontbijt- en brunchbuffet, kan onze zaal ook perfect gebruikt worden als vergaderlocatie voor uw presentatie, workshop of meerdaags seminar. De prettige ambiance en de rustige ligging vormen een optimale omgeving voor een succesvolle bijeenkomst. 

Je kunt ook bij ons overnachten!

Ons hotel is gelegen midden in het gezellige Norg. Vanaf ons terras kijkt u uit op de Kerkbrink en de mooie dertiende-eeuwse romaanse kerk. Ons pand vindt zijn oorsprong in de zeventiende eeuw en ademt de ambiance van een nostalgisch boutique hotel. Wij hechten veel waarde aan een gemoedelijk sfeer: we streven ernaar onze gasten alles te bieden voor een geslaagd verblijf.

Arrangementen

Wilt u het verblijf in Norg nog specialer maken? Bekijk ook onze arrangementen!
Alle arrangementen
Een bosrijke omgeving, heerlijk eten en veel persoonlijke aandacht voor u als gast: dat is Grand Café Hotel Karsten. Kom genieten van de huiselijke sfeer, vriendelijk personeel en een nostalgische ambiance.
Copyright © Hotel Karsten - 2022
Volg jij ons al?
Copyright © Hotel Karsten - 2022
Algemene voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram