Restaurant met overdekt terras

Uit eten bij een restaurant met overdekt terras? Bij Grand Café Hotel Karsten in Norg zit je heerlijk warm en beschut. Op ons vierseizoenenterras kun je het hele jaar door comfortabel ‘buiten’ genieten. Ontdek het zelf!

’s Zomers en ’s winters een buitengevoel

Bij Karsten houden we het hele jaar een buitengevoel. Op het overdekte terras in onze grote serre voelt buiten altijd dichtbij. In de zomer zetten we alle zijpanelen van de serre open. Zo kun je comfortabel in de schaduw zitten en tegelijkertijd toch genieten van de buitenlucht. Ook tijdens een zomerse bui zit je hier perfect.

In de winter is het eveneens goed toeven op ons terras. Dankzij de heaters, warmtekussens en tafels met ingebouwde tafelhaarden is het hier altijd behaaglijk. Een kop koffie, thee of warme chocolademelk maakt het geheel helemaal af. Of een verrukkelijke maaltijd natuurlijk. Je kunt bij ons namelijk ook heerlijk eten, zowel ’s middags als ’s avonds. En dat zeven dagen per week.

 

Smakelijk eten bij een restaurant met overdekt terras

Voor een lekkere lunch of een uitstekend diner zit je bij Karsten helemaal goed. Onze menukaart bevat een ruim aanbod met voor ieder wat wils. Van rijkbelegde broodjes en salades, tot plates en zalige hoofdgerechten. Laat je verrassen door ons driegangenverrassingsdiner of stel zelf een driegangenmenu naar wens samen. Of je nu vegetariër of juist een vlees- of visliefhebber bent: er zit zeker iets lekkers voor je bij.

Ons restaurant met overdekt terras is evengoed heel geschikt om (uitgebreid) te borrelen. Schuif gezellig aan met je geliefde of vrienden en pak onze borrelkaart erbij. Hierop vind je heerlijke hapjes die jouw borrel tot een smakelijk succes maken. Denk aan (vegetarische) minisnacks, nacho’s, parmezaanfriet of een fantastisch borrelplateau met allerlei lekkers.

 

Restaurant met overdekt terras: kom naar Karsten

Geniet binnen van buiten op het verwarmde en overdekte terras van Karsten. Ons gastvrije team staat klaar om je een ontspannen middag of avond te bezorgen.