Dit menu is te reserveren voor 24, 25 en 26 december 2021 De kosten zijn € 49,95 per persoon.
Een bijpassend wijnarrangement is € 21,50.
25 en 26 december komt Pianist Jasper Blokzijl voor de muzikale omlijsting.
Voorgerechten
Carpaccio van rode bietjes (v), geitenkaas, aceto stroop en walnoten
Cannelloni van gerookte zalm, gamba, avocado en wakame
Hertencarpaccio, pepermayonaise, rode ui en paddenstoeltjes
Tussengerechten
Kalfswang, bloemkool crème en specerijenjus
Sliptong, crème van knolselderij en saus van eekhoorntjesbrood
Broccolisoep (v), gerookte makreel
Hoofdgerecht
Tournedos, witlof, aardappel crème en rozemarijnjus (+€5,00)
Hazenpeper, stoofpeer en spruitjes
Eendenborst, aardappeltaart, schorseneren en sinaasappelsaus
Varkenshaas, parmaham en saus van kastanjechampignons
Zeebaars, aardappelcreme en antiboise
Boswandeling, fijne groente, bospaddestoelen, gegratineerd met diverse soorten kaas, geserveerd met naanbrood
Dessert
Petit grand dessert