Kerstmenu
VOORGERECHTEN
Carpaccio van hert
Mini-morieljes met een compote van vijg en rucola
Tarte Tatin van winterwortel
Mousseline van groene tuinkruiden
Millefeuille met boschampignons
Schuim van Roquefort AOP en Italiaanse ham
Gerookte heilbot
Ingelegde groenten en een crème van pesto
Soepen
Drentse mosterdsoep
Lichtgebonden ossenstaartsoep
Heldere bouillon van bospaddenstoelen
HOOFDGERECHTEN
(Alle hoofdgerechten worden geserveerd met wisselende bijgerechten.)
Ribeye
Jus van rode port en truffel
Eendenborst
Afgelakt met crème de cassis en een jus van rode vruchten
Tompouce van zalm en kabeljauw
Tomaat en mozzarella
Spinaziestrudel
Geitenkaas, zongedroogde tomaten en een stroop van balsamico
Open ravioli
Room van kastanjechampignons en parmezaan
DESSERT
Elke dag serveren wij een ander dessert du chef
Prijzen
3 gangen: soep/hoofd/dessert – 39,50 euro
3 gangen: voor/hoofd/dessert – 42,50 euro
4 gangen: voor/soep/hoofd/dessert – 49,50 euro
5 gangen: voor/soep/tussen/hoofd/dessert – 57,50 euro