Kerstmenu

VOORGERECHTEN 

Carpaccio van hert 

Mini-morieljes met een compote van vijg en rucola 

 

Tarte Tatin van winterwortel 

Mousseline van groene tuinkruiden 

 

Millefeuille met boschampignons 

Schuim van Roquefort AOP en Italiaanse ham 

 

Gerookte heilbot 

Ingelegde groenten en een crème van pesto 

Soepen

 

Drentse mosterdsoep 

Lichtgebonden ossenstaartsoep 

Heldere bouillon van bospaddenstoelen 

 HOOFDGERECHTEN 

 (Alle hoofdgerechten worden geserveerd met wisselende bijgerechten.) 

Ribeye 

Jus van rode port en truffel 

Eendenborst 

Afgelakt met crème de cassis en een jus van rode vruchten 

Tompouce van zalm en kabeljauw 

Tomaat en mozzarella 

Spinaziestrudel 

Geitenkaas, zongedroogde tomaten en een stroop van balsamico 

Open ravioli 

Room van kastanjechampignons en parmezaan 

DESSERT 

Elke dag serveren wij een ander dessert du chef 

Prijzen

 

3 gangen: soep/hoofd/dessert – 39,50 euro 

3 gangen: voor/hoofd/dessert – 42,50 euro 

4 gangen: voor/soep/hoofd/dessert – 49,50 euro 

5 gangen: voor/soep/tussen/hoofd/dessert – 57,50 euro