Vergaderen in Norg

Vergaderen in Norg: bij Hotel Karsten kun je terecht voor zakelijke bijeenkomsten in een rustige setting. Wij bieden een prachtige locatie met alle benodigde voorzieningen, weg van de dagelijkse werkomgeving. Zo wordt dat belangrijke overleg of die uitdagende training vast en zeker een succes.

Inspiratie, creativiteit en nieuwe ideeën

Vergaderingen, brainstormsessies, netwerkbijeenkomsten, cursussen: de een houdt ervan, de ander heeft er niets mee. Feit is wel dat dit soort meetings enorm nuttig en belangrijk kunnen zijn. Het kan daarbij wonderen doen om buiten de vaste kantoorplek af te spreken. Een frisse, nieuwe omgeving heeft vaak een positieve uitwerking op de inspiratie en concentratie.

De vergaderzaal van Hotel Karsten heeft een sfeervolle inrichting met een nostalgisch tintje. We hebben over alle details nagedacht om een inspirerende en warme ruimte te creëren. Een plek waar creativiteit wordt bevorderd en nieuwe ideeën kunnen ontstaan. Waar alle aanwezigen zich kunnen focussen, zonder het rumoer van alledag.

We kunnen de plaatsing van de tafels en stoelen volledig afstemmen op het soort meeting. Hierbij zijn verschillende opstellingen mogelijk, zoals in kleinere groepjes, een U-vorm of een carré-opstelling. In overleg kiezen we voor een zaalindeling die past bij het doel van het samenzijn.

 

Vergaderen en teambuilding in één

Vergaderen in Norg kun je bij Hotel Karsten eenvoudig combineren met een activiteit. Ontspanning tussendoor is immers belangrijk om gefocust te blijven. Wij bevinden ons in een bosrijke omgeving met volop mogelijkheden voor een korte of lange(re) wandeling. Zo kan iedereen weer met hernieuwde energie aanschuiven voor het tweede deel van de meeting.

Liever wat meer actie en uitdaging? Ons hotel biedt verschillende spellen die het teamgevoel zeker zullen versterken. Van een escapespel, tot oud-Hollandse spelletjes en een pubquiz: het kan allemaal. Combineer werken met plezier en kijk achteraf terug op een vruchtbare samenkomst.

 

Vergaderen in Norg: kom naar Hotel Karsten

Hotel Karsten beschikt over de ruimte en alle faciliteiten voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst. We gaan graag in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.