Restaurant met verwarmd terras Norg

Op zoek naar een restaurant met verwarmd terras Norg? Grand Café Hotel Karsten heeft een fantastisch overdekt terras waar je heerlijk warm kunt zitten. Óók in de koudere maanden. Ervaar het buitengevoel terwijl je geniet van een zalige maaltijd.

’s Zomers en ’s winters ‘buiten’ genieten

Lekker op een terrasje genieten van een hapje en drankje. Het hééft wat. Het contact met buiten en het kijken naar voorbijgaande mensen is een leuk extraatje. Gelukkig is de tijd dat we alleen in de warme maanden op een terras konden zitten voorbij.

Bij Karsten is het terras het hele jaar door een fijne plek om te vertoeven. Onze serre kan bij mooi weer helemaal open, voor het ultieme zomergevoel. Zodra het kwik daalt, sluiten we de zijpanelen en zetten we de heaters aan. Bovendien liggen er warmtekussens op onze comfortabele banken en hebben meerdere tafels een ingebouwde tafelhaard. Zo blijf je dus warm, terwijl je uitkijkt op de mooie Kerkbrink in Norg.

 

Smakelijk eten bij een restaurant met verwarmd terras Norg

Voor een fijne lunch of verrukkelijk diner ben je bij Karsten op de goede plek. Wist je trouwens dat wij niet alleen geopend zijn voor hotelgasten? Onze deuren staan open voor iedereen die lekker buitenshuis wil eten. Laat je dus zeker niet misleiden door het woordje ‘Hotel’ op de gevel.

Onze menukaart biedt een uitgebreide keus met heerlijke en vertrouwde gerechten. Vleesliefhebbers kunnen genieten van bijvoorbeeld kip of rundvlees, geserveerd met een zalige saus. Ook voor liefhebbers van vis staan er diverse opties op de kaart.

Uiteraard houden we eveneens rekening met vegetariërs. Ons menu bevat verschillende gerechten waarin groenten het middelpunt zijn. Er zit vast iets smakelijks voor je tussen. Ook de kids kunnen bij Karsten volop genieten. De kaart voor onze kleinste gasten bevat klassieke favorieten als poffertjes of friet met kipnuggets.

 

Borrelen op een verwarmd terras bij Karsten

Ons verwarmde terras is ook een fantastische plek om in de namiddag te borrelen. Sluit een werk- of vrije dag ontspannen af met een hapje en drankje bij Karsten. We kijken naar je uit!