Kerstdiner restaurant Norg

Kerstdiner restaurant Norg: daarvoor kun je uitstekend terecht bij Karsten. Naast de huiselijkheid die je van ons gewend bent, pakken we met kerst extra uit. We brengen het restaurant (en het hotel) in ultieme kerstsfeer. Het hele pand wordt versierd met kerstbomen, mooie sfeerverlichting en decoraties.

Kerstdiner restaurant Norg: kom naar Karsten

Grand Café Hotel Karsten is perfect voor jouw kerstdiner. Naast de kerstsfeer en warme gezelligheid, ben je ook verzekerd van heerlijk eten. Met de hele familie kun je bij ons terecht.

Tijdens kerst hebben we een exclusief kerstmenu. We serveren klassieke smaken in een verrassend jasje. Perfect voor de feestdagen. Hierbij houden we rekening met zowel vis- en vleesliefhebbers, als met vegetariërs. Er is voor ieder genoeg keuze om te kunnen genieten van sublieme smaken. Iedere dag serveren wij een ander dessert du chef. Laat je bij ons dus verrassen. Bekijk ons kerstmenu hier.

We houden uiteraard rekening met allergieën of dieetwensen. Geef deze tijdig aan ons door, zodat we een gepaste oplossing kunnen bedenken. Onze ervaren koks weten er zeker wat lekkers van te maken. Daarom kies je bij Grand Café Hotel Karsten voor een onbezorgd kerstdiner restaurant Norg.

 

Hotel kerst Drenthe

Blijf je ook slapen? Je hoeft je niet druk te maken over de terugreis na je kerstdiner. Blijf overnachten in ons comfortabele boutiquehotel. Geniet ‘s ochtends van een uitgebreid kerstontbijt. We bieden verschillende arrangementen aan. Laat je verwennen in ons restaurant en hotel. Zo ga je onbezorgd de feestdagen in.

 

Kerstwandeling Drenthe

Voor een verfrissende en inspirerende kerstwandeling moet je in Drenthe zijn. De omgeving van Norg leent zich hier uitstekend voor. Norg ligt in het midden van de Kop van Drenthe. Dit gebied is rijk aan prachtige natuur. Door de bossen die het dorp omringen, waait het hier bijna niet. Ideaal wanneer je gebruikmaakt van een van de vele wandelroutes. Liever op de fiets? Ook daarvoor zijn er allerlei mooie routes in de omgeving. 

Zelfs als je besluit om het dorp niet uit te gaan, kun je hier ontspannen. In Norg gaan historisch en modern namelijk hand in hand. Neem bijvoorbeeld de Brink, die tegenover hotel Karsten ligt. Kortom: Karsten is de perfecte keuze voor de feestdagen. Kerstdiner restaurant Norg? Grand Café Hotel Karsten!

 

Oud en nieuw

Ook met oud en nieuw kun je als hotelgast genieten bij Karsten. Schuif op oudejaarsavond aan voor een heerlijk diner en proost op het nieuwe jaar. Of warm na je nieuwjaarswandeling op met een kop thee of warme chocolademelk. Vier de feestdagen bij Grand Café Hotel Karsten.