Bedrijfsuitje Drenthe

Bedrijfsuitje Drenthe? Bij Grand Café Hotel Karsten in Norg combineer je heerlijk eten met een gezellige activiteit. En dat op een prachtig plekje vlak bij bossen en heidevelden. Zo wordt die bijeenkomst met collega’s zeker een succes.

Bedrijfsuitje Drenthe: activiteiten en lekker eten

Het ideale bedrijfsuitje bestaat uit gezelligheid, teambonding én lekker eten. Bij Karsten ben je voor alle drie op de goede plek. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende groepsactiviteiten, gecombineerd met een maaltijd. Denk aan oud-Hollandse spelletjes met een lunch of een pubquiz met aansluitend een diner. Een bierproeverij is ook een optie.

Liever wat meer spanning en sensatie? Kies dan zeker voor het outdoor-spel Escape from Veenhuizen. Hierbij krijgen jullie de taak om te ontsnappen en uit handen van de bewakers te blijven. Samenwerken is heel belangrijk tijdens deze ontsnappingstocht door de bossen rond Norg en Veenhuizen. Voorafgaand aan het spel kunnen jullie genieten van een uitgebreid buffet bij Karsten. Kortom, bedrijfsuitje Drenthe? Je weet ons te vinden!

Bedrijfsuitje Drenthe? Ren voor je leven met de ‘Escape from Veenhuizen‘.

Compleet verzorgd vergaderen

Voor bijeenkomsten met een zakelijk doel kun je eveneens bij Karsten terecht. Denk aan een vergadering, training of congres. Wij beschikken over een comfortabele, afgesloten ruimte waar in alle rust kan worden gewerkt. In overleg kiezen we een tafelopstelling die past bij de meeting. Je kunt hierbij denken aan een plaatsing in kleine groepjes of een carré- of theateropstelling.

Daarnaast beschikken we over alle benodigde faciliteiten, zoals wifi, geluid en schermen. Ook de catering wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd. Van koffie en thee met gebak, tot een uitgebreide lunch of een buffet. Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat het de aanwezigen aan niets ontbreekt.

Even behoefte aan wat ontspanning tussendoor? De natuur is dichtbij, dus een fijne wandeling in de buitenlucht is altijd een optie. Zo kan iedereen met frisse energie en optimale focus de werkzaamheden hervatten.

Ontspannen bedrijfsuitje in Drenthe bij Karsten

Een bedrijfsuitje bij Karsten staat garant voor ontspanning, plezier en heerlijk eten. Kom lekker genieten met je collega’s. Ga voor een onvergetelijk bedrijfsuitje Drenthe, ga voor Grand Café Hotel Karsten!