Wat te doen in Norg dit weekend?

Wat te doen in Norg dit weekend? In Norg hoef je je zeker niet te vervelen. Dit veelzijdige dorp ligt centraal gelegen in het noorden van Drenthe. De bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor heerlijke wandelingen of fietstochten. Natuurlijk wil je gedurende de dag ook genieten van een hapje en een drankje. Grand Café Hotel Karsten is hiervoor de aangewezen locatie.

Wat te doen in Norg dit weekend: dwalen door het Norger esdorpenlandschap

In Norg kun je eindeloos wandelen of fietsen door het Norger esdorpenlandschap. In dit gebied leven veel bijzondere vogelsoorten en zoogdieren. De Saksische boerderijtjes in het glooiende landschap creëren een sprookjesachtige sfeer. Bovendien wordt Norg omringd door drie verschillende bossen. Genoeg mogelijkheden dus om fijn op pad te gaan.

Fietsliefhebbers kunnen in dit gebied eveneens hun hart ophalen. Norg ligt langs een fietsroute van maar liefst 50 kilometer, door Drenthe en Friesland. Deze route voert je langs historische gebouwen en bijzondere natuurgebieden.

Uitstekend eten in Norg

Wat te doen in Norg dit weekend: een lekker hapje eten natuurlijk! Een dag in Norg is niet compleet zonder een bezoek aan Grand Café Hotel Karsten. Hier word je voorzien van heerlijke gerechten op een unieke locatie.

Alle ontbijt‑, lunch‑ en dinergerechten worden met zorg bereid. Er wordt gewerkt met verse, lokale seizoensproducten. Liever geen volledige maaltijd, maar genieten van een borrelplateau? De speciale borrelkaart staat vol met zalige hapjes. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een kop koffie met gebak.

Wat te doen in Norg dit weekend?

In de omgeving van Norg is veel meer te doen dan fietsen of wandelen. Bezoek bijvoorbeeld het Gevangenismuseum in Veenhuizen of neem een duik in een subtropisch zwembad. Het Molenduinbad Norg biedt waterpret voor jong en oud. Tevens zijn in de buurt van Norg diverse hunebedden te bezoeken.

Na een actieve dag in Norg, kun je je lekker laten verwennen in Grand Café Hotel Karsten. Het is goed toeven in het authentieke restaurant en op het vernieuwde vierseizoenenterras. Tip: houd ook onze eigen activiteitenkalender in de gaten. Zo hoef je niks te missen van alle gezelligheid.

Sfeervol overnachten in Norg

Om optimaal te genieten van Norg en omgeving, is een overnachting een aanrader. Grand Café Hotel Karsten is een sfeervol hotel waar waarde wordt gehecht aan een gemoedelijke sfeer. Van halfpension tot driedaagse (fiets)arrangementen: het hotel biedt voor ieder wat wils.

Kom dit weekend dus gezellig naar Grand Café Hotel Karsten in Norg!