Vergaderlocatie Norg

Vergaderlocatie Norg? Hotel Karsten beschikt over een prachtige zaal met alle faciliteiten voor een succesvolle bijeenkomst. Door de huiselijke sfeer en knusse inrichting, voelen gasten zich hier snel op hun gemak. De combinatie met een praktische ligging en heerlijke koffie, maakt dit de ideale vergaderlocatie.

Vergaderlocatie Norg: sfeervol en aanpasbaar aan wensen

Bij Hotel Karsten kun je in alle rust vergaderingen, seminars of andere zakelijke bijeenkomsten organiseren. In onze nette, sfeervolle zaal zijn onder meer een beamer en draadloos internet aanwezig.

We kunnen onze vergaderruimte geheel naar wens inrichten. Hierbij zijn verschillende opstellingen mogelijk. Denk aan plaatsing van tafels en stoelen in een u-vorm, in kleinere groepjes of in theateropstelling.

Afhankelijk van het doel van de vergadering en de activiteiten, kiezen we een passende inrichting. Uiteraard speelt de grootte van de groep hierin eveneens een rol. Of je nu graag een meer intieme of juist ruimere opstelling wenst: het kan allemaal.

 

Volledig verzorgd vergaderen

Waar wordt gewerkt, moet ook worden gegeten en gedronken. Wij voorzien alle aanwezigen graag van uitstekende koffie, thee en lekkernijen. Een lunch of diner is eveneens mogelijk. Onze vriendelijke en professionele medewerkers doen er alles om een prettige ambiance te creëren. Zo kan er rustig worden vergaderd, zonder te veel afleiding.

 

Focus en ontspanning bij vergaderlocatie Norg

Om gefocust te blijven, is het evengoed belangrijk om tussendoor te ontspannen. Ons hotel-restaurant bevindt zich in een bosrijke omgeving. Je kunt een meeting dus uitstekend combineren met een wandeling in de natuur. Niet alleen goed voor de teambuilding, maar ook voor het opdoen van inspiratie en energie.

 

Centrale ligging

Hotel Karsten bevindt zich midden in het esdorp Norg, vlak bij de Kerkbrink. Vanuit ons hotel kun je genieten van het uitzicht op de mooie dertiende-eeuwse romaanse kerk. Door de centrale ligging tussen Groningen en Assen, is Norg vanuit verschillende richtingen goed bereikbaar.