Valentijnsdiner: vier de liefde bij Karsten

Bij grand Café Hotel Karsten kun je op 14 februari terecht voor een extra bijzondere Valentijnsdag. Wil jij een romantische avond beleven in ons restaurant of hotel? Dat kan!

Romantisch valentijnsdiner

Verwen jezelf en je geliefde met een romantisch valentijnsdiner in ons restaurant. Speciaal voor deze avond hebben wij een ‘sharing dinner’ samengesteld. Een perfecte gelegenheid om de liefde te vieren en te genieten van allerlei heerlijkheden. Beleef een onvergetelijk diner voor twee!

Valentijnsdiner: 35 euro p.p.

Valentijnsarrangement incl. overnachting

Heb je zin om er samen met je geliefde even tussenuit te gaan deze Valentijnsdag? Kies dan voor ons valentijnsarrangement, inclusief overnachting. Een perfecte mix van romantiek en comfort!

Jij en je geliefde verblijven in een sfeervolle hotelkamer, mét een flesje bubbels op de kamer. Daarnaast kunnen jullie in ons restaurant genieten van een verrukkelijk diner. Bovendien ligt ons hotel vlak bij een prachtig bos. Samen wandelen of fietsen in de mooie Drentse natuur is dus ook een mogelijkheid.

Valentijnsarrangement: 185 euro (excl. toeristenbelasting)

Lijkt het je leuk om de liefde te vieren is ons Grand Café Hotel? Reserveer dan een tafeltje of neem contact met ons op.