Uit eten met groep Norg

Uit eten met groep Norg? Kom naar Grand Café Hotel Karsten en beleef een fantastische avond. Behalve lekker eten, kun je hier ook allerlei leuke activiteiten doen. Zo wordt dat uitje met vrienden, familie of collega’s zeker een succes.

Samen genieten

Voor een etentje met een groep kun je uitstekend terecht bij Karsten in Norg. Ons stijlvolle hotel-restaurant heeft een rijke historie en ademt een gezellige en persoonlijke sfeer. We zorgen bovendien voor een fijne indeling van de tafels, zodat jullie comfortabel kunnen zitten.

Je kunt bij ons genieten van allerlei smakelijke gerechten. Zowel voor de lunch als het diner bieden we een uitgebreide keus. Een goed verzorgde borrel met alles erop en eraan kan natuurlijk ook. Smul bijvoorbeeld van hapjes als nacho’s, parmezaanfriet, (vegetarische) minisnacks en kaas en worst. Kortom: er is voor ieder wat wils.

 

Uit eten met groep Norg plús gezamenlijk vertier

Wat krijg je als je lekker eten en drinken combineert met een leuke activiteit? Nóg meer plezier! Bij Karsten kun je kiezen voor verschillende combinaties die zeker in de smaak zullen vallen. Denk aan Ik hou van Holland, een pubquiz of bierproeverij, gecombineerd met een etentje. Zo krijgt je teammeeting of uitje met familie of vrienden nét dat beetje extra.

De echte avonturiers kunnen daarnaast kiezen voor het spannende outdoor-spel ‘Escape from Veenhuizen’. Eerst leg je een flinke bodem tijdens een heerlijk buffet in ons restaurant. Daarna vertrek je met elkaar richting de bossen rond Veenhuizen en Norg. Weet jij vervolgens als gedetineerde te ontsnappen en uit handen van de bewakers te blijven? Ontdek het zelf.

 

Bij Karsten gezellig uit eten met groep Norg

Voor een geslaagd uitje met een groep zit je bij Karsten in Norg altijd goed. We gaan graag met je in gesprek om alle mogelijkheden en ideeën te bespreken. Ons enthousiaste team staat klaar om jouw groepsbijeenkomst volledig naar wens te organiseren.