Uit eten kerst Norg

Uit eten kerst Norg? Kom naar Grand Café Hotel Karsten voor een onvergetelijke avond met je dierbaren. Bij ons geniet je van verrukkelijke smaken en een warme, knusse kerstsfeer. Kies voor een onbezorgde kerst bij Karsten.

Uit eten kerst Norg: stressvrij en vol smaak

Kerst is voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Overal sfeervolle verlichting, extra veel tijd doorbrengen met je geliefden, heerlijk eten… Dat laatste vraagt alleen wel wat inspanningen in de keuken. Heb je daar zelf niet zoveel zin in dit jaar? Onze koks maken met alle liefde een heerlijk diner voor je klaar.

Bij Karsten beleef je een stressvrije kerst, boordevol smaakexplosies. Ons kerstmenu bevat voor elke gang verschillende opties. Zowel aan vegetariërs als aan vis- en vleesliefhebbers wordt gedacht. Geniet van vertrouwde klassiekers en van verrassende combinaties. Tegelijkertijd word je omringd door een op-en-top kerstsfeer met duizenden lichtjes en mooi versierde kerstbomen.

 

Meerdaags genieten

Ook als je wat langer van de kerstgezelligheid wilt genieten, zit je goed bij Karsten. Trakteer jezelf op een meerdaags kerstarrangement voor een ontspannen Kerstmis. Bij ons beleef je eeen feestelijk verblijf vól lekkernijen en genietmomentjes.

Grand Café Hotel Karsten ligt in het mooie brinkdorp Norg, in de provincie Drenthe. Het dorp wordt omringd door drie verschillende bossen. Er zijn in de buurt dus volop mogelijkheden voor een verkwikkende winterwandeling. Zo zijn er routes van onder meer 5 of 9 kilometer door de prachtige omgeving. Bij terugkomst geniet je na in ons sfeervolle restaurant met een zalig diner. Kerst in Drenthe vier je bij Karsten in Norg.

 

Uit eten kerst Norg bij Karsten

Bij Karsten ga je onbezorgd uit eten met kerst in Norg. Ons team staat klaar om je een geweldige avond te bezorgen. Bovendien kun je het jaar eveneens feestelijk afsluiten bij Karsten. Wij zijn met oud en nieuw namelijk ook gewoon voor iedereen geopend. Tot snel!