Uit eten herfstvakantie Drenthe

Uit eten herfstvakantie Drenthe: bij Grand Café Hotel Karsten kun je uitgebreid genieten met het hele gezin. ’s Ochtends, ’s middags en ’s avonds ontvangen we je graag voor een heerlijke maaltijd. En dat zeven dagen per week.

Ontdek het restaurant van Karsten

Hotel Karsten, dat is toch alleen voor hotelgasten? Nee hoor! Onze deuren staan open voor iedereen die lekker buitenshuis wil eten. Óók als daar geen overnachting aan vastzit. Aanschuiven voor alleen een kopje koffie, thee of een glas fris kan natuurlijk ook.

Onze uitgebreide dinerkaart biedt voor ieder wat wils. Van verrukkelijke vlees- en visgerechten, tot diverse vegetarische opties. Onze lunchkaart barst eveneens van de keus. Broodjes, soepen, salades, het kan allemaal. Geniet van heerlijke smaken in een gezellige ambiance.

Voor de kids hebben we een speciaal kindermenu samengesteld. Hierop staan onder meer bekende favorieten als kipnuggets, frikandel of poffertjes. En natuurlijk mag een ijsje toe ook niet ontbreken. Dat wordt smullen.

 

Beleef de herfst in de bossen rondom Norg

De herfst is bij uitstek een topmoment om de natuur in te gaan. In de bossen rondom Norg kun je optimaal genieten van alle herfsttaferelen. Zeker met kinderen is een boswandeling in de herfstvakantie een leuke en leerzame belevenis. Er is zo veel te ontdekken.

Geniet van de kleurenpracht, verzamel eikels en dennenappels en ga op zoek naar paddenstoelen. Op het struin- en duinpad kunnen de kids bovendien fantastisch klimmen en klauteren. Zo raken ze hun energie vast en zeker kwijt.

Een actieve dag in de buitenlucht maakt hongerig. Karsten bevindt zich op slechts enkele minuten rijden vanaf de verschillende bossen rondom Norg. Neem plaats in ons restaurant of op het overdekte (en verwarmde) terras, en geniet. Of je nu wilt lunchen, dineren of borrelen, ons enthousiaste team staat voor je klaar.

 

Uit eten herfstvakantie Drenthe: laat het je smaken bij Karsten

Voor een heerlijk etentje tijdens de herfstvakantie zit je bij Grand Café Hotel Karsten altijd goed. Combineer een herfstig uitstapje in Drenthe met een bezoek aan ons restaurant. Zien we je snel?