Theaterdiner

Combineer heerlijk eten met vermaak tijdens het Theaterdiner op 22 maart bij Karsten. Ons grand café is deze avond het decor voor een uniek en komisch toneelstuk. Geniet van een verrukkelijk diner met 4 gangen en laat je meevoeren in een hilarisch verhaal.

Komisch en verrassend

Je wordt deze avond om 18.00 uur verwacht in ons sfeervolle grand café. We ontvangen je met een heerlijk welkomstdrankje, waarna de show kan beginnen. Een dame op leeftijd gaat trouwen met haar nieuwe vlam. Er wordt alleen getwijfeld aan de goede bedoelingen van de aanstaande bruidegom. De bruid heeft namelijk de postcodeloterij gewonnen, wat haar een extra goede vangst maakt. Bovendien zijn er verschillende kapers op de kust die azen op haar vermogen. En dan is er ook nog een akkefietje met een poes en een rookworst… Zal het jawoord er daadwerkelijk van komen?

Maak je op voor een theaterstuk met volop hilariteit, leuke liedjes en verrassende wendingen. Tegelijkertijd geniet je van een uitgebreid 4 gangendiner met zalige gerechten. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een fantastisch avondje uit! Reserveer direct een tafeltje om dit spektakel niet te missen.

Theaterdiner Grand Café Hotel Karsten
22 maart om 18.00 uur
65 euro per persoon