Restaurant bos Norg

Restaurant bos Norg: Grand Café Hotel Karsten is de ideale locatie voor een heerlijke maaltijd. Ons restaurant ligt in het gezellige dorp Norg, dat wordt omringd door verschillende bossen. Wij staan zeven dagen per week voor je klaar.

Restaurant bos Norg: voor ieder wat wils

Op onze unieke locatie serveren wij niet alleen ontbijt, lunch en diner. Je kunt bij ons ook ontspannen komen borrelen. Liever genieten van een kop koffie met gebak? Ook dan ben je bij ons van harte welkom. Voor de allerkleinsten serveren wij speciale kindergerechten.

Onze gerechten worden vers en met de grootste zorg bereid. Hierbij maken we gebruik van lokale seizoensproducten. Wij houden daarnaast graag rekening met (dieet)wensen.

Vergaderlocatie restaurant bos Norg

Bij Grand Café Hotel Karsten is veel meer mogelijk dan alleen het nuttigen van een maaltijd. Onze accommodatie leent zich perfect als vergaderlocatie. Zelfs een meerdaagse seminar kunnen wij verzorgen. De rustige ligging en prettige ambiance maken jullie vergadering tot een succes.

Je kunt tevens een feestelijke gelegenheid bij ons organiseren, zoals een verjaardag of babyshower. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Zorgeloos genieten in ons hotel

 Wil je er lekker een paar dagen tussenuit? Ons hotel is van alle gemakken voorzien. Wij beschikken over 26 luxe kamers en suites, met verschillende faciliteiten. Parkeren is gratis, evenals de wifi. Wij hechten veel waarde aan een gemoedelijke sfeer. Ons hotel is knus en huiselijk, en het personeel zal jullie vriendelijk welkom heten.

Wij bieden verschillende arrangementen aan. Kies bijvoorbeeld voor ons driedaagse dinerarrangement. Dit arrangement bevat onder andere een uitgebreid ontbijtbuffet, huisgemaakte apfelstrudel en een driegangendiner. Wij kunnen ook meerdere gratis wandel- en fietsroutes in de bosrijke omgeving aanbevelen.

Ontspannen in de bossen

 Norg is een veelzijdig dorp in het noorden van Drenthe. Het bestaat al sinds het begin van de middeleeuwen. Er zijn verschillende historische monumenten te bezoeken. De natuur in de omgeving is adembenemend. Laat je verrassen door de ongerepte bossen, heidevelden en beekdalen.

Heb je genoten van een dag in de Drentse buitenlucht? Dan ben je uiteraard van harte welkom bij ons voor een hapje en een drankje. Grand Café Hotel Karsten: de ideale plek als je zoekt naar een restaurant bij het bos in Norg.