Restaurant bij het bos Drenthe

Het ideale eindpunt van een verkwikkende wandeling of fietstocht is een restaurant bij het bos. Drenthe heeft bossen bij de vleet, onder meer bij het mooie dorp Norg. Hier vind je aan de Brink Grand Café Hotel Karsten. Je kunt bij ons uitstekend terecht voor een heerlijke maaltijd of een lekker kopje koffie.

De omgeving van Norg

Het gezellige Norg ligt op 20 minuten rijden van Assen. Vanuit de stad Groningen is het met de auto in een half uurtje te bereiken. Rond het dorp liggen maar liefst drie bosgebieden: de Molenduinen, de Langeloërduinen en de Oosterduinen. Met prachtige fiets- en wandelroutes kun je hier het hele jaar rond genieten.

 

Het brinkdorp Norg

Vergeet ook niet om het dorp zelf te verkennen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de 13-eeuwse Margarethakerk. Of neem een kijkje bij een van de twee molens die het plaatsje rijk is. Wist je trouwens dat Norg maar liefst vijf brinken heeft? De benaming ‘brinkdorp’ is hier dus zeker van toepassing.

 

Restaurant bij het bos: Drenthe op z’n best

In het centrum van Norg is gezelligheid nooit ver weg. Nadat je de bossen hebt verkend, is dit dé plek om een terrasje te pakken. Strijk neer bij Grand Café Hotel Karsten en ervaar de Drentse gemoedelijkheid en gastvrijheid. Trakteer jezelf in deze sfeervolle ambiance op een lekker drankje en hapje.

 

Grand Café Hotel Karsten

Hotel Karsten is al sinds eeuwen een begrip in Norg en wijde omgeving. Wij vinden het belangrijk dat jij, als onze gast, je bij ons thuis voelt. Bij ons kun je een drankje doen, lunchen of dineren. Wij bereiden onze gerechten met zorg. Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van verse, lokale producten.

 

Genieten in een restaurant bij het bos Drenthe

Een bosrijke omgeving waar een fijne eetgelegenheid dichtbij is, dat vind je in Norg. Ben je na één dag nog niet uitgekeken? Grand Café Hotel Karsten biedt uitkomst. Boek een kamer om nog iets langer van de natuur en het dorp te genieten. Je bent van harte welkom!