Nieuwjaarsborrel Drenthe

Nieuwjaarsborrel Drenthe: bij Grand Café Hotel Karsten in Norg beleef je een geslaagde borrel op locatie. Wij beschikken over een sfeervolle zaal met een aangrenzend verwarmd en overdekt terras. Een uitstekende plek om te proosten op het nieuwe jaar.

Borrelen in huiselijke sfeer

De start van het nieuw jaar gaat meestal gepaard met goede voornemens en gezellige nieuwjaarsborrels. Voor dat laatste ben je bij Grand Café Karsten op de juiste plek. In onze sfeervolle en huiselijke ruimte voelen gasten zich snel op hun gemak. Bovendien kunnen jullie eveneens gebruikmaken van het aangrenzende verwarmde terras. Een fijne setting om met familie, vrienden of collega’s het nieuw jaar in te luiden.

 

Nieuwjaarsborrel Drenthe voor bedrijven

Voor bedrijven zijn nieuwjaarsborrels een uitstekende gelegenheid om te netwerken. En om de plannen voor het nieuwe jaar te presenteren natuurlijk. Zo combineer je werk en plezier op een informele plek buiten de werkvloer. Niet alleen goed voor het onderlinge contact, maar ook voor de focus en creativiteit. Bij Karsten kunnen jullie bijeenkomen in een inspirerende ruimte op een rustige locatie.

Een nieuwjaarsborrel in Drenthe bij Karsten combineer je gemakkelijk met een leuke teambuildingsactiviteit. Denk aan een spel, zoals Ik hou van Holland of een pubquiz. Lekker naar buiten kan ook. Maak bijvoorbeeld een gezamenlijke nieuwjaarswandeling door een van de drie nabijgelegen bossen. Na afloop kunnen jullie bij Karsten genieten van een borrel met alles erop en eraan.

 

Heerlijke hapjes

Een geslaagde borrel is niet compleet zonder lekkere versnaperingen. Bij Karsten serveren we allerlei heerlijke hapjes die zeker in de smaak zullen vallen. Van bitterballen en vegetarische minisnacks tot brood met smeersels, en kaas en worst. Uitgebreide borrelplateaus of een buffet zijn eveneens mogelijk.

 

Nieuwjaarsborrel Drenthe: kom naar Karsten

Beleef bij Karsten een geslaagde nieuwjaarsborrel in Drenthe met familie, vrienden of collega’s. Proost gezamenlijk op het nieuwe jaar en geniet van zalige hapjes op een mooie locatie. Benieuwd naar alle mogelijkheden? We gaan graag met je in gesprek.