Met kerst uit eten Noord-Nederland

Met kerst uit eten Noord-Nederland? Je bent van harte welkom bij Grand Café Hotel Karsten in Norg. Kom met z’n tweeën genieten of neem de hele familie mee. Het restaurant is knus en volledig in kerstsfeer gebracht. Buiten is het koud en guur, maar binnen bij Karsten is het warm en gezellig.

Mooie kerstherinneringen maken

Van de kerstdagen een mooie herinnering maken, dat is een goed idee. Omring je met je dierbaren en gooi alle stress van je af. Je hoeft niet zelf urenlang in de keuken te staan. Dat kun je met een gerust hart overlaten aan de keukenbrigade van Karsten.

Wij bereiden speciaal voor de kerst een smaakvol diner met meerdere gangen. Kies je voor een vegetarisch menu, of heb je zin in vlees of vis? Er wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. En zo hoort het natuurlijk ook. Met kerst uit eten Noord-Nederland bij Karsten in Norg: een topidee!

Sfeerverlichting en kerstbomen

Bij binnenkomst in het restaurant kom je zeker weten meteen in de juiste stemming. Zo hoort kerst te zijn. Lekker eten en drinken met leuke mensen in een feestelijke entourage. Wij hebben duizenden lampjes opgehangen. Prachtig versierde kerstbomen verhogen de sfeer.

Natuurlijk word je gastvrij ontvangen door vriendelijke medewerkers. Je merkt aan alles dat ze houden van wat ze doen. En dat maakt het verschil. Jullie hebben alle tijd voor elkaar en leuke gesprekken.

Met kerst uit eten Noord-Nederland?

De chef de cuisine heeft een voortreffelijk en kerstwaardig menu samengesteld. De voor-, tussen- en hoofdgerechten zijn rijk aan smaak en toch zeer toegankelijk.

Met kerst uit eten in Noord-Nederland bij Karsten is echt een goed idee. Kom op kerstavond, op eerste kerstdag of op tweede kerstdag uitgebreid tafelen en genieten. Misschien tot snel!