Locatie vergaderen Drenthe

Locatie vergaderen Drenthe? Bij Karsten in Norg vind je een inspirerende vergaderlocatie in een bosrijk gebied. Jij en je collega’s kunnen hier in alle rust werken en overleggen. En genieten van uitstekende koffie.

Locatie vergaderen Drenthe: optimale focus en creativiteit

Het kan enorm verfrissend zijn om buiten de werkvloer af te spreken voor een vergadering. De nieuwe omgeving zorgt meteen voor een andere sfeer en meer focus. Je wordt immers niet afgeleid door de dagelijkse drukte op kantoor.

Grand Café Karsten beschikt over een mooie vergaderruimte met een warme inrichting. Hier kan de creativiteit optimaal stromen en kunnen nieuwe ideeën ontstaan. Het is daarbij eveneens mogelijk om van onze verwarmde serre gebruik te maken. Zo kun je zelfs tijdens het vergaderen van het ‘buitengevoel’ genieten.

 

Van vergadering tot training en congres

Naast vergaderingen, kun je bij ons terecht voor bijvoorbeeld trainingen, workshops en brainstormsessies. Wij beschikken over alle benodigde faciliteiten voor een succesvolle bijeenkomst, zoals schermen en draadloos internet. Ook meerdaagse congressen, inclusief overnachting, zijn mogelijk bij Karsten. We geven graag meer informatie over onze zakelijke arrangementen.

Afhankelijk van het soort meeting, kiezen we in overleg de meest geschikte zaalindeling. Je kunt denken aan een plaatsing in kleine groepjes of een carré- of theateropstelling. We houden hierbij uiteraard volledig rekening met het doel van de bijeenkomst.

 

Combineer vergaderen met ontspanning

Werken is belangrijk, maar voldoende ontspanning en plezier evengoed. Ook daarvoor ben je bij Karsten op de goede plek. Wij bieden allerlei leuke activiteiten waarmee een vergadering gezellig kan worden afgesloten. Denk aan Ik hou van Holland, een pubquiz of een escapespel in het bos. Niet alleen heel leuk, maar tevens goed voor de teambuilding.

Een zakelijke bijeenkomst bij Karsten kan bovendien uitstekend worden gecombineerd met een maaltijd. Van een geserveerd diner tot een buffet of allerlei hapjes: er is van alles mogelijk. Ons team zorgt ervoor dat het jou en je collega’s aan niets ontbreekt. Zo kan iedereen terugkijken op een goed verzorgde meeting in een inspirerende setting.