Hotel voorjaarsvakantie Noord-Nederland

Hotel voorjaarsvakantie Noord-Nederland: bij Grand Café Hotel Karsten in Norg kun je ontspannen in een prachtige bosrijke omgeving. Heerlijk eten, een huiselijke sfeer en comfortabele kamers, dat is wat je hier kunt verwachten. Een ideale locatie voor een fijn uitje in het noorden van het land.

Knus 4 sterrenhotel met ontbijtbuffet en laadpalen

De voorjaarsvakantie is een fijn moment om er een paar dagen tussenuit te gaan. Even bijkomen van de drukke eerste maanden in het nieuwe jaar. In Noord-Nederland is er in deze periode van alles te zien en te doen. Actief of juist rustig aan, met kinderen of zonder: er is voor ieder wat wils. Grand Cafe Hotel Karsten is in elk geval een goede uitvalsbasis voor een geslaagd tripje.

De geschiedenis van hotel Karsten gaat terug naar het jaar 1713. In de eeuwen erna is de accommodatie uiteraard gemoderniseerd, maar de nostalgische sfeer is behouden gebleven. Het resultaat is een knus viersterrenhotel met tientallen luxe kamers en suites. Daarnaast beschikken wij over een eigen parkeerplaats met meerdere laadpalen en een overdekte fietsenstalling. Je verblijf bij Hotel Karsten omvat bovendien een uitgebreid ontbijtbuffet met verse producten.

 

Hotel voorjaarsvakantie Noord-Nederland: verken de drie provincies

Grand Café Hotel Karsten bevindt zich in het pittoreske dorp Norg in de provincie Drenthe. Hoewel Drenthe zelf al veel te bieden heeft, zijn ook de grenzen met Groningen en Friesland dichtbij. Binnen een kwartier sta je op Groningse of Friese bodem. Tijdens je verblijf bij Karsten kun je dus van alle noordelijke provincies iets meepakken.

Norg wordt daarnaast omringd door meerdere bossen waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Wij geven graag meer informatie over verschillende routes door de omgeving. En je trouwe viervoeter? Die kan gewoon mee, want er is per kamer één hond toegestaan.

 

Kom genieten bij Karsten

Bij Karsten beleef je een comfortabel verblijf in een hotel in de voorjaarsvakantie in Noord-Nederland. Ons enthousiaste team staat klaar om je een fantastische tijd te bezorgen.