Hotel met laadpaal

Hotel met laadpaal Drenthe? Grand Café Hotel Karsten in Norg beschikt over een eigen parkeerplaats met vier laadpalen. Genoeg opties dus om je elektrische auto van stroom te voorzien. Daarnaast tref je bij dit viersterrenhotel een huiselijke sfeer, heerlijk eten en comfortabele kamers. En dat alles in een prachtige omgeving nabij bossen en heidevelden.

Luxe én toegankelijk

De geschiedenis van Grand Café Hotel Karsten gaat ver terug. Drie eeuwen maar liefst, naar het jaar 1713. Toen startte de eerste Karsten een herberg op dezelfde plek waar nu het huidige hotel staat. In gemoderniseerde vorm uiteraard, maar nog steeds met de warme en nostalgische ambiance van toen.

Vandaag de dag is Karsten een viersterrenhotel waar luxe en toegankelijkheid hand in hand gaan. Hoe dat eruitziet? Als een hotel met luxe kamers en roomservice, waar tegelijkertijd een informele en gezellige sfeer hangt. En als een stijlvol restaurant met fantastische (versbereide) gerechten, die tegelijkertijd bekend en vertrouwd zijn. Van diamanthaas tot saté: er is voor ieder wat wils.

 

Hotel met laadpaal Drenthe: 4 stuks

Terwijl jij geniet in ons hotel, staat je auto gratis op ons eigen parkeerterrein. Naast voldoende plekken, vind je hier eveneens 4 laadpalen. Je kunt dus altijd met een volgeladen auto op pad. Daarnaast beschikken wij over een overdekte fietsenstalling. Ook je (elektrische) fiets krijgt dus een goede plek bij Karsten.

 

Ontdek de omgeving

Grand Café Hotel Karsten ligt in het brinkdorp Norg in Drenthe. De omgeving biedt allerlei mogelijkheden voor leuke uitstapjes met de auto of de fiets. Zowel Groningen als Assen is dichtbij, dus een dagje shoppen of sightseeën is zo gepland. Bovendien wordt Norg omringd door drie verschillende bossen waar je uitstekend kunt wandelen of fietsen. Wij geven je graag meer informatie over mooie wandel- of fietsroutes in de buurt.

 

Hotel met laadpaal Drenthe voor zakelijke bijeenkomsten

Ons hotel met laadpaal in Drenthe is tevens uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Wij beschikken over een afsluitbare ruimte met een eigen bar en toegang tot het terras. Je kunt hier in alle rust vergaderen, presentaties geven of trainingen volgen.

Voor meerdaagse seminars kun je evengoed bij Grand Café Hotel Karsten terecht. Uiteraard kan er dan ook gebruik worden gemaakt van ons parkeerterrein met laadpalen. Neem een kijkje bij onze vergaderarrangementen om een idee te krijgen van de mogelijkheden.