Hotel met hond Drenthe

Hotel met hond Drenthe? Bij hotel Karsten is je viervoeter hartstikke welkom! Wij snappen dat het leuker is om de omgeving samen met je hond te verkennen. In Drenthe zijn er talloze natuurgebieden en zwemplassen. Ideaal om samen met je hond van te genieten.

Hotel met hond Drenthe: Hotel Karsten

Honden zijn gewoon welkom bij Grand Café Hotel Karsten. Tegen een kleine vergoeding mag er één hond op de kamer verblijven. Ons hotel heeft een prettige ligging. Het bevindt zich vlak bij bossen, natuurgebieden en nationale parken. Daarnaast is het van alle gemakken voorzien. Zo hebben we niet alleen een restaurant, maar ook een verwarmde serre en terras. Ideaal als je hond graag naar buiten wil, maar jij er warmpjes bij wilt zitten. 

 

Bossen, natuurgebieden en nationale parken

De omgeving van Grand Café Hotel Karsten is ideaal om met je trouwe viervoeter te ontdekken. Je vindt hier onder meer de Molenduinen, Langeloërduinen en Oosterduinen. Stuk voor stuk mooie bossen met fijne wandelroutes. Verder vind je in de buurt meerdere natuurgebieden. Zo ligt natuurgebied Norgerholt bijvoorbeeld op loopafstand (15 minuten) van ons hotel. Het Noordsche veld bereik je in vijf minuten met de auto. En het Fochteloërveen binnen twintig minuten. 

Ook de nationale parken zijn aanraders. Als je de auto pakt, ben je binnen een kwartiertje op de Drentsche Aa. Vind je het niet erg om iets langer onderweg te zijn? Bezoek dan het Drents-Friese Wold of het Dwingelerveld (20 tot 40 minuten rijden). In de buurt zijn talloze opties om er met je hond op uit te gaan. Tip: check vooraf of je hond aangelijnd of los mag lopen. Zo voorkom je ongemakkelijke situaties met andere bezoekers en teleurstellingen. 

“Hotel met hond Drenthe? Overnacht samen met je hond bij hotel Karsten in Norg”

 

Hondenspeeltuinen

Ook een hondenspeeltuin kan een leuk uitstapje zijn voor jou en je hond. Op dertig minuten rijafstand vind je Hondenspeelplaats Midden-Drenthe en Hondenspeeltuin Assen-Oost. Hier kan elke viervoeter zich helemaal uitleven. Na afloop kunnen jullie in ons hotel uitgebreid bijkomen van een actieve dag.