Hotel met 4 sterren Drenthe

Overnachten in een hotel met 4 sterren in Drenthe? In het gezellige Norg ben je dan op de juiste plek. Hier vind je het mooie 4 sterrenhotel Karsten. Een sfeervol hotel waar luxe en huiselijkheid hand in hand gaan. Bij ons geniet je van gezelligheid, comfortabele kamers en heerlijk eten.

Hotel met 4 sterren Drenthe: luxe én huiselijk

Grand Café Hotel Karsten is in het jaar 1713 gestart als herberg. Tegenwoordig staat op dezelfde plek een luxe hotel met 4 sterren. Een accommodatie voorzien van alle moderne gemakken, maar met de nostalgische ambiance van vroeger. De rijke geschiedenis zorgt voor een unieke sfeer. Bij Karsten tref je een combinatie van luxe, comfort en huiselijkheid.

Wij beschikken over verschillende kamertypes, van comfort-kamers tot luxe suites. Alle kamers zijn voorzien van o.a. wifi, een televisie, een badkamer en een uitstekend Avek-bed. Bij Karsten vinden wij het belangrijk dat onze gasten een optimaal verblijf ervaren. Na een ontspannen nacht, staat er ’s ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet klaar.

Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren

Hotel Karsten bevindt zich in het Drentse Norg.  Dankzij de centrale ligging tussen Assen, Groningen en Drachten is het dorp gemakkelijk bereikbaar. Eenmaal aangekomen, kun je gratis parkeren op ons eigen terrein achter het hotel. Hier kun je eventueel ook je elektrische auto opladen bij een van de vier laadpalen. Parkeren kan overigens eveneens op de brink tegenover ons hotel.

Ontdek de omgeving

Grand Café Hotel Karsten bevindt zich in een bosrijk gebied. Er zijn in de omgeving dus allerlei mogelijkheden om van de Drentse natuur te genieten. Wij kunnen allerlei tips geven voor mooie fiets- en wandelroutes in de omgeving. Na een actieve dag in de buitenlucht, kun je uitgebreid bijkomen in ons hotel met 4 sterren in Drenthe. Neem plaats in het restaurant en geniet van een heerlijk diner of gezellige borrel met snacks.

Kies voor ontspanning, comfort en gezelligheid in ons hotel met 4 sterren in Drenthe. Ons ruime aanbod aan kamers heeft voor ieder wat wils. Neem alvast een kijkje om te zien welke ruimte het best bij jou past. Wie weet tot snel!