Hotel kerst Noord-Nederland

Hotel kerst Noord-Nederland? Bij Grand Café Hotel Karsten kun je in alle rust genieten tijdens de feestdagen. Bij ons hoef je niet na te denken over een kerstmenu of uren in de keuken te staan. Het enige wat je hoeft te doen is ontspannen en genieten. Ons gastvrije team zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Dineren met kerst

Kerst gaat vaak gepaard met heerlijk eten. Net even iets meer uitpakken dan normaal. In ons hotel vier je kerst in Noord-Nederland met daarbij een verrukkelijk diner. Het ruime aanbod op onze kaart biedt voor ieder wat wils. Aan zowel vleesliefhebbers als viseters en vegetariërs is gedacht.

Het diner is bij ons tot in de puntjes verzorgd. Onze koks toveren met liefde een heerlijke maaltijd op tafel. Zo kun jij volop genieten van zalige smaken en fijne gesprekken met je familie of vrienden. Kies voor een kerstdiner zonder kerststress, bij Grand Café Hotel Karsten. De ideale locatie als je zoekt naar hotel kerst Noord-Nederland.

 

Hotel kerst Noord-Nederland: kom naar Karsten

Comfortabel overnachten in een hotel tijdens kerst in Noord-Nederland? Dat doe je bij Grand Café Hotel Karsten. Wij beschikken over allerlei luxe kamers en suites, waar jij je volledig kunt ontspannen. Door de ruime keuze zit er ongetwijfeld een kamer tussen die bij je past. Geniet van de 4-sterrenverzorging in ons huiselijke hotel.

Kerst vier je natuurlijk het liefst met de mensen die belangrijk voor je zijn. Met je partner, familie of vrienden. Jullie zijn allemaal welkom bij Karsten, zowel in het restaurant als het hotel. Geniet samen van een heerlijk kerstdiner met sublieme smaken. Als jullie in ons hotel overnachten, kunnen jullie lekker lang natafelen. Er hoeft immers niemand meer de weg op. Geniet volop van de kerstsfeer en -gezelligheid bij Karsten.

Kortom bij Grand Café Hotel Karsten zit je zeker goed tijdens de feestdagen. Heerlijk eten, comfortabele kamers, een gastvrij team: alle ingrediënten voor een fantastische kerst zijn aanwezig.