De Feest4daagse in Norg

Tijdens de Feest4daagse geniet je vier dagen lang van allerlei feestelijke activiteiten in Norg. Van vierkamp tot livemuziek. Het succesvolle evenement vindt plaats van 2 tot en met 6 augustus. Dit zijn inderdaad geen vier dagen, maar vijf! Doordat het evenement zo groot werd, hebben ze sinds een paar jaar de woensdagavond eraan toegevoegd. De Feest4daagse trekt jaarlijks honderden bezoekers. Zowel voor jong als oud is er genoeg te beleven. Deze zomer is het alweer de 23e editie. 

Het programma van de feestvierdaagse

  • Woensdag 2 augustus – De Feest4daagse begint een dag eerder dan gebruikelijk. Op deze eerste avond staat er een vierkampspel gepland waarbij samenwerken, teambuilding en gezelligheid centraal staat. Ook de muziekbingo in Café Zwaneveld mag niet ontbreken! Raad jij de meeste hits?
  • Donderdag 3 augustus – Het evenement wordt officieel afgetrapt. Dit gebeurt onder het genot van muziekband JetSet live. Om 19.00 uur begint het BBB-spel en gaat het sjoelen van start. Daarna volgt het klaverjassen en het Rode Draad Spel.
  • Vrijdag 4 augustus – Het dak gaat eraf met de band Straight on Stage. Die dag vindt ook het spel: De slechtste chauffeur van Norg plaats. Verder is er de Murphy’s-quiz en kan je je opmaken voor een potje biljarten.
  • Zaterdag 5 augustus – Alweer de een-na-laatste dag van de feestvierdaagse. Vandaag is er een druk programma. Zo is er onder andere een sponsorloop, een kindermiddag en zijn er meerdere vierkampspellen. Na afloop is er muziek van de band PROOST!
  • Zondag 6 augustus – Ook de zondag staat bol van de activiteiten. Er is een grote braderie, een zangkoor en er zijn spellen zoals klootschieten en beachpadel. Daarnaast wordt ook de uitslag van de vierkamp bekendgemaakt. We sluiten de feestvierdaagse af met de Hollandse meezingers van Gaatze Bosma, Melissa Smilda, Eltjo, Burdy en Zweitse & Dirk-Jan.

Ben jij erbij?! Klik hier voor meer informatie.