Bedrijfsfeest Norg

Op zoek naar een geschikte plek voor je bedrijfsfeest Norg? Grand Café Hotel Karsten is zeker het overwegen waard. In deze sfeervolle horecagelegenheid kun je kiezen uit allerlei leuke groepsactiviteiten en bovendien lekker eten.

Qualitytime met je collega’s

Tijdens een bedrijfsuitje leer je je collega’s vaak beter kennen. In een ongedwongen sfeer zonder werkbeslommeringen is er alle ruimte voor plezier en gezelligheid. En bij Karsten weten we hoe we het nóg gezelliger kunnen maken. Wij hebben een ruime keus aan diverse spellen en activiteiten, zowel binnen als buiten.

 

Een greep uit onze groepsactiviteiten

Heb je altijd al met je team aan een pubquiz willen meedoen? Dan is dit je kans. Ga een vriendschappelijke strijd aan met andere teams en vergroot daarnaast je kennis. Of doe mee aan een andere quiz of onze bierproeverij. Er is geen gebrek aan opties voor een onvergetelijk bedrijfsfeest in Norg.

 

Buitenactiviteiten tijdens je bedrijfsfeest Norg

De mooie, bosrijke omgeving van Norg nodigt uit om in de buitenlucht bezig te zijn. Nadat je hebt genoten van een uitgebreid buffet, ga je met je collega’s op pad. Zwerf door de bossen tijdens een spannend spel waarbij je een speciale missie hebt. Een leuke, actieve manier om wat gezonde boslucht op te snuiven.

 

Van vergadering tot bedrijfsfeest, Norg biedt alle faciliteiten

Karsten is ook een uitstekende locatie voor een teammeeting, seminar of andere bijeenkomst. Er is een speciale ruimte waar je ongestoord kunt vergaderen. Of ga met elkaar naar buiten voor een heisessie of, in dit geval, een bossessie. Na een geslaagd overleg schuif je uiteraard aan voor een gezellig etentje.

 

Bedrijfsfeest Norg: tot ziens bij Karsten

Grand Café Hotel Karsten biedt eten, drinken en activiteiten aan op één sfeervolle plek. Ideaal voor je groepsuitje of personeelsfeest. Maar ook voor een familie- of vriendendag kun je prima bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op om te informeren wat de mogelijkheden zijn. Wij denken graag met je mee.