Contact

Heerlijk eten in een unieke sfeer

Een bosrijke omgeving, lekker eten en veel persoonlijke aandacht voor jou als gast: dát is Grand Café Hotel Karsten.

In het restaurant en op ons vernieuwde vierseizoenen-terras kun je genieten van de lekkerste hapjes en drankjes. Wij zijn zeven dagen in de week geopend voor ontbijt, lunch en diner. Ook voor een gezellige borrel of koffie met gebak kun je bij ons terecht. Ons enthousiaste team staat voor je klaar.

Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur en onze keuken is tot 21.00 uur geopend voor het diner.

Lunchen of dineren in ons restaurant? Reserveer een tafel via de groene knop rechtsonder in het scherm of door ons te bellen.

Contact

0592 613484
info@hotelkarsten.nl
Brink 6, 9331 AA Norg

Welkom bij Grand Café Hotel Karsten

 

Ons sfeervolle hotel-restaurant bevindt zich midden in het gezellige brinkdorp Norg. Vanaf het terras aan de voorkant kijk je uit op de Kerkbrink en de mooie dertiende-eeuwse romaanse kerk. Onze accommodatie gaat terug naar de achttiende eeuw en ademt de ambiance van een nostalgisch boutiquehotel. Uiteraard voorzien van alle moderne gemakken van nu. Zo beschikken wij onder meer over 26 luxe kamers en suites. Daarnaast hebben wij een eigen parkeerterrein met 4 laadpalen voor elektrische auto’s. Optimaal comfort en een gemoedelijke sfeer gaan bij ons hand in hand. Bij Grand Café Hotel Karsten tref je huiselijkheid én de allure van een 4 sterrenhotel.

Naast heerlijk eten en goed overnachten, kun je bij Karsten ook uitstekend vergaderen. Onze sfeervolle zaal (met toegang tot het terras) is heel geschikt voor bijvoorbeeld presentaties, workshops of meerdaags seminars. De prettige ambiance en de rustige ligging vormen een optimale omgeving voor een succesvolle bijeenkomst. Ook leent onze zaal zich goed voor verjaardagen, trouwfeesten, babyshowers en vele andere gelegenheden. Het team van Karsten doet er alles aan om een geslaagd samenzijn te organiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Grand Café Hotel Karsten is onderdeel van de Grunopark-holding. Tot deze holding behoren ook de volgende namen:

• Break Out Grunopark in Harkstede
• Camping Stadspark in Groningen
• Pand 17 in Assen
• Plaza Sportz in Coevorden