Contact

310 jaar!

Dit jaar bestaat Grand Café Hotel Karsten 310 jaar!

FEEST: KARSTEN 310 JAAR!

Dit jaar bestaat Grand Café Hotel Karsten 310 jaar! Dit is natuurlijk een hele mijlpaal en we gaan dit dan ook het gehele jaar door vieren met verschillende festiviteiten. Elke maand hebben we 1 of meerdere leuke dingen gepland.  Zo zullen we iets organiseren voor jong én oud, voor de Norgers én toeristen en voor de restaurant- én hotelgasten, oftewel voor ieder wat wils.

De exacte invulling van de verschillende festiviteiten volgen per maand op onze site en social media. Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht op onze site www.hotelkarsten.nl of bellen naar 0592-613484.

 

Met trots presenteren we u onze jubileumkalender:

Karsten 310 jaar!
Wat te doen in maart!?

In de maand maart geven wij voor de laatste keer 31,0% korting op de hotelkamers!! Even lekker een dagje weg, heerlijke wandelen en fietsen in de omgeving om vervolgens lekker te dineren in ons gezellige restaurant.

Boek nu via de telefoon of via de email met de vermelding KARSTEN 310 jaar en ontvang die 31,0% korting op de overnachting!!

Op 31 maart organiseren wij een Theater diner! Theatergroep Van de Grond speelt ‘Lang Leve de Familie’ tijdens een heerlijk 3 gangen diner. Dus hou je van theater, een leuke avond uit en tegelijkertijd genieten van een heerlijk diner? Boek dan nu snel. VOL=VOL!

Over Grandcafe Hotel Karsten

Naast ons uitgebreide ontbijt- en brunchbuffet, kan onze zaal ook perfect gebruikt worden als vergaderlocatie voor uw presentatie, workshop of meerdaags seminar. De prettige ambiance en de rustige ligging vormen een optimale omgeving voor een succesvolle bijeenkomst. 

Je kunt ook bij ons overnachten!

Ons hotel is gelegen midden in het gezellige Norg. Vanaf ons terras kijkt u uit op de Kerkbrink en de mooie dertiende-eeuwse romaanse kerk. Ons pand vindt zijn oorsprong in de zeventiende eeuw en ademt de ambiance van een nostalgisch boutique hotel. Wij hechten veel waarde aan een gemoedelijk sfeer: we streven ernaar onze gasten alles te bieden voor een geslaagd verblijf.

Een bosrijke omgeving, heerlijk eten en veel persoonlijke aandacht voor u als gast: dat is Grand Café Hotel Karsten. Kom genieten van de huiselijke sfeer, vriendelijk personeel en een nostalgische ambiance.
Copyright © Hotel Karsten - 2023
Volg jij ons al?
Copyright © Hotel Karsten - 2023
Algemene voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram