Weekendje weg in Drenthe

Bent u op zoek naar een hotel voor een heerlijk weekendje weg in Drenthe? Kies dan voor Hotel Restaurant Karsten in Norg. Hotel Restaurant Karsten gelegen in de driehoek Groningen – Friesland – Drenthe, beschikt over 21 hotelkamers met bad of douche, toilet, kabeltelevisie (flatscreen), telefoon, wekkerradio, CD-afspeelmogelijkheid, föhn, desgewenst een extra lang 2.10 m. bed en altijd een terras of balkon. Het hotel beschikt niet over een een lift, maar wel over 10 kamers op de begane grond. Hotel Karsten in Drenthe ligt temidden van prachtige fiets- en wandelpaden.

In het hotel vindt u een ruime, gezellige lounge met een imposante open haard, een sfeervol restaurant en een buitenterras aan de idyllische Brink.  Hier kunt u heerlijk lunchen en dineren. Hotel Karsten in Drenthe is ongeveer 8 km van Roden, 12 km van Assen en 19 km van Groningen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Weekendje weg in Drenthe? Drenthe doet wat met je…

Drenthe is een zeer mooie en rustige provincie waar toch ook veel valt te beleven. Uitgestrekte bossen om in te wandelen of te fietsen door het landschap kronkelende riviertjes waar je kan kanoën en roeien, en waar in Mei de orchideeën bloeien. Uitgestrekte heidevelden met schaapskudden en overal mooie plekjes waar je kan uitrusten en wat kan drinken.

En dan hebben we het niet eens gehad over de vele vogels, de musea, de pretparken en de plassen als het Rono-strand waar je heerlijk kan zwemmen.

Boek direct online uw weekendje Drenthe!

Boek je weekendje weg in Drenthe gemakkelijk online en verblijf in een van de beste hotels van Drenthe. Geniet van de faciliteiten en de prachtige omgeving en natuur van Drenthe.

Boek online