Contact

Over ons

Welkom bij Grand Café 
Hotel Karsten

Een bosrijke omgeving, heerlijk eten en veel persoonlijke aandacht voor u als gast: dat is Grand Café Hotel Karsten. We bieden een huiselijke sfeer, vriendelijk personeel en een nostalgische ambiance.

Ons hotel is gelegen midden in het gezellige Norg. Vanaf ons terras kijkt u uit op de Kerkbrink en de mooie dertiende-eeuwse romaanse kerk. Ons pand vindt zijn oorsprong in de zeventiende eeuw en ademt de ambiance van een nostalgisch boutique hotel. Maar dan wel met alle moderne gemakken van nu uiteraard. Zo beschikken wij onder meer over 26 luxe kamers en suites en een eigen parkeerterrein met 4 laadpalen voor elektrische auto's. Wij hechten veel waarde aan een gemoedelijk sfeer: we streven ernaar onze gasten alles te bieden voor een geslaagd verblijf.

Naast ons uitgebreide ontbijt- en brunchbuffet, kan onze zaal ook perfect gebruikt worden als vergaderlocatie voor uw presentatie, workshop of meerdaags seminar. De prettige ambiance en de rustige ligging vormen een optimale omgeving voor een succesvolle bijeenkomst. Ook leent onze zaal zich goed voor verjaardagen, babyshowers of andere gelegenheden. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Genieten in een bosrijke omgeving

In het restaurant en op ons vernieuwde vier seizoenen terras voorzien wij onze gasten van de lekkerste hapjes en drankjes.

Uitgebreide mogelijkheden

Niet alleen voor een diner of overnachting kunt u bij ons terecht. Ook voor de perfecte vergaderlocatie of een meerdaags seminar.

Gemakkelijk te boeken

Boek gemakkelijk via onze website en reserveer een plekje in ons hotel of restaurant!

Geschiedenis

De geschiedenis van de naam Karsten in de Norgse horeca is een bijzondere en vindt zijn oorsprong in 1713 toen de eerste Karsten een herberg begon aan de Brink in het dorp.

Het Hotel

Kom genieten in een bosrijke omgeving midden in het gezellige Norg. Hotel Karsten biedt een huiselijke sfeer, vriendelijk personeel en een nostalgische ambiance.

Het Restaurant

Authentiek genieten op een unieke locatie? In ons restaurant en op ons terras voorzien wij u van de lekkerste hapjes en drankjes.
Een bosrijke omgeving, heerlijk eten en veel persoonlijke aandacht voor u als gast: dat is Grand Café Hotel Karsten. Kom genieten van de huiselijke sfeer, vriendelijk personeel en een nostalgische ambiance.
Copyright © Hotel Karsten - 2023
Volg jij ons al?
Copyright © Hotel Karsten - 2023
Algemene voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram