Hotelinformatie

AED

Bij de entree is een AED (automatische externe defibrillator) aanwezig die bij noodgevallen kan worden gebruikt door de aanwezige bedrijfshulpverlener.

Babybedje | Extra bed

Op sommige kamers kunnen wij op verzoek een extra bed plaatsen, dit is altijd op basis van beschikbaarheid. De kosten bedragen € 35,00 per nacht inclusief ontbijt. Voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar zijn de kosten € 17,50 per nacht inclusief ontbijt. Een babybedje kost € 10,00 per nacht.

Bedverhogers

Op aanvraag kunnen wij de boxspringbedden verhogen middels bedverhogers

Brandinstructies

Zie aanwijzingen op de binnenkant van uw kamerdeur. In geval van brand of een andere calamiteit bel 9.

Check-in

U kunt dagelijks vanaf 15:00 uur inchecken. Wanneer u eerder komt kunt u alvast uw auto parkeren op onze parkeerplaats en uw bagage achter laten.

Check-out

U dient de kamer voor 10:30 uur te verlaten. Wanneer u later wilt vertrekken richt u zich dan tot de receptie.

Defecten

Indien er defecten of mankementen op uw kamer zijn, vermeldt u deze dan bij de receptie.

Dekens | Kussen

Extra dekens en dekbedden zijn op verzoek verkrijgbaar. Neemt u hiervoor contact op met de receptie of bel 9. In de kast op uw kamer liggen extra kussens!

Dieetwensen

Wanneer u dieetwensen of allergieën heeft, houden wij hier graag rekening mee. Raadpleeg hiervoor de receptie.

Dokter

Contact via de receptie of huisartsenpost. De Centrale Huisartsendienst Drenthe heeft haar kantoor gevestigd aan de Stationsstraat 46 te Assen. Op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 bereikbaar op 0592 – 39 19 00. Na kantooruren bereikbaar op 0900 – 112 0112.

Evenementen

Gedurende het jaar worden er diverse dorpsactiviteiten en feesten georganiseerd. Door de centrale ligging van het hotel kunt u hier geluidsoverlast van ondervinden.

Fietsenstalling

U kunt uw fiets stallen in onze fietsenschuur, op de parkeerplaats achter het hotel. De sleutel waarmee u de fietsenschuur kunt openen is verkrijgbaar bij de bar.

Fietsverhuur

Op aanvraag kunt u diverse fietsen bij ons huren. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden en bijbehorende tarieven!

Huisdieren

Uw huisdier is van harte welkom in ons hotel! Voor € 10,00 per nacht mag u uw hond al meenemen op uw kamer.

Kamers

Al onze kamers zijn standaard voorzien van een aparte badkamer met bad of douche, zithoek met bureau, flatscreentelevisie, telefoon, wekkerradio en föhn.

Klachten

Bij klachten en op- of aanmerkingen, verzoeken wij u vriendelijk deze direct te melden bij de bediening, receptie of manager aanwezig, zodat wij in de gelegenheid worden gesteld deze te onderzoeken en desgewenst op te lossen.

Kranten

Elke ochtend liggen er op de stamtafel kranten voor algemeen gebruik.

Lunchpakket

Op aanvraag kunnen wij voor slechts € 12,50 een lunchpakket voor u verzorgen.

Nachtdeur

Buiten openingstijden kunt u gebruik maken van de nachtdeur waarvan u een sleutel krijgt bij het inchecken.

Nooduitgangen

Bij calamiteiten wordt er gebruik gemaakt van de nooduitgangen. Deze zijn permanent verlicht en worden duidelijk aangegeven. Op iedere etage bevinden zich nooduitgangen, vluchtschema’s en noodtrappen. In iedere hotelkamer is een vluchtplan aanwezig, deze hangt aan de deur. In geval van calamiteiten, blijf vooral rustig en waarschuw onmiddellijk de receptie door ‘9’ te bellen.

Ontbijt

Voor het ontbijt kunt u plaatsnemen in ons restaurant. Maandag t/m vrijdag: 07:30 – 10:00 uur. Zaterdag en zondag: 08:00 – 10:30 uur. Vroeg ontbijt is op aanvraag mogelijk!

Opladen

U kunt uw elektrische fietsen opladen in onze fietsenschuur.

Parkeren

Gedurende uw verblijf kunt u gratis parkeren op onze parkeerplaats achter het hotel. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan of vermissing van uw goederen in en/of buitenom het hotel.

Restaurant

Ons restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. U kunt vanaf 12:00 bij ons terecht voor een heerlijke lunch. ’s Avonds kunt u vanaf 17:00 terecht voor het diner. Reserveren is gewenst. De menukaart kun u inzien bij de receptie of bekijken op onze website.

Rookverbod

Het gehele hotel en restaurant zijn rookvrij. U mag roken op onze terrassen en op uw eigen balkon of terras. Wij vragen u uw kamerdeur zoveel mogelijk te sluiten in verband met rookoverlast. Bij het veroorzaken van een vals brandalarm zijn wij genoodzaakt de kosten hiervan bij u in rekening te brengen.

Suite

Het hotel beschikt over één suite met bubbelbad.

Telefoon

U kunt kosteloos naar de receptie of andere kamers bellen maar ook het alarmnummer:

  • Receptie: 9
  • Andere hotelkamer:1+kamernummer
  • Alarmnummer112
     

Toeristische informatie

Bij de receptie zijn enkele fiets- en wandelroutes verkrijgbaar. Voor informatie over de omgeving kunt u bij de receptie terecht. Voor uitgebreidere toeristische informatie kunt u terecht bij Tourist Info Norg, gevestigd in de openbare bibliotheek aan de Brink 1.

WiFi-netwerk

In het gehele hotel heeft u gratis toegang tot ons WiFi-netwerk.

Wijze van betalen

In het hotel kunt u contact of met pinpas betalen. Daarnaast worden ook creditcards zoals Mastercard en VISA geaccepteerd.

Wijzigen | annuleren

Wijzigingen geschieden volgens de Uniforme Voorwaarden Horeca. Mocht er zich iets voordoen waardoor u wilt wijzigen tijdens uw verblijf, richt u zich tot de receptie. Wij kijken graag wat er mogelijk is.