Arrangementen

Bent u op zoek naar een hotel arrangement Drenthe? Hotel Restaurant Karsten in Drenthe biedt u meerdere aantrekkelijke arrangementen. Ons hotel is gelegen in de driehoek Groningen – Friesland – Drenthe, 12 km van Assen, 8 km van Roden en 19 km van Groningen. Onze hotel wordt door bezoekers van Zoover met een 9.2 beoordeeld.

Voorwaarden van onze arrangementen

  • Aankomst iedere dag van de week mogelijk.
  • Prijzen zijn per persoon gebaseerd op een dubbele bezetting van de kamers met douche en toilet.  De verblijfsbelasting is € 1.20 p.p.p.n.
  • Diner tussen 17.00 – 20.00 uur. Voor 20:00 uur aan tafel plaats nemen. Halfpension bestaat uit een 3-gangen of 4-gangen menu en de hoofdgerechten.
  • Toeslag voor een 1-persoons kamer is € 12.50 per nacht.

hotel karsten drenthe 200 arrangement

Overzicht van onze hotel arrangementen

Naast bovenstaande arrangementen hebben we ook een Golfarrangement à € 199.50 p.p. op basis van een kamer met douche/toilet.  Twee nachten logies met ontbijt, op de eerste avond een 3-gangen diner à la carte en green fee’s voor 9 holes Golfclub Holthuizen en de Drentsche Golf & Country Club, 18 holes.    Minimaal twee overnachtingen tijdens Feestdagen.

Boek direct online uw hotel arrangementen in Drenthe!

Boek je hotel arrangement gemakkelijk online en verblijf in een van de beste hotels van Drenthe. Geniet van de faciliteiten en de prachtige omgeving en natuur van Drenthe.

Boek nu online