Contact

Hotel Norg

Hotel Norg? Bij Grand Café Hotel Karsten tref je een huiselijke sfeer én de allure van een 4 sterrenhotel. Geniet van nette, comfortabele kamers, heerlijk eten en een prachtige omgeving. Beleef bij Karsten een fantastisch verblijf in een hotel in Norg.

Een hotel met een verhaal

Grand Café Hotel Karsten is niet zomaar een hotel. De accommodatie heeft een rijke historie die maar liefst drie eeuwen teruggaat. Naar het jaar 1713 om precies te zijn, toen de eerste Karsten een herberg begon. Spoel vooruit naar 2023, en op dezelfde plek staat een gezellig hotel met vier sterren. Modern en van alle gemakken voorzien, maar met nog steeds de nostalgische ambiance van vroeger.

Ons 310-jarig bestaan laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. We schenken het hele jaar aandacht aan dit heuglijke feit met leuke acties en activiteiten. Dit wil je niet missen, dus houd onze agenda in de gaten!

Ontspan in een prachtige omgeving

Een verblijf bij Hotel Karsten betekent comfort en gezelligheid op een prachtig plekje in Drenthe. Het brinkdorp Norg wordt omringd door drie bossen, die elk seizoen een andere beleving bieden. Trek je wandelschoenen aan en struin over kronkelende paden, stuifduinen en heidevelden. Ook kun je verschillende fietsroutes volgen die je langs allerlei Drentse pareltjes voeren.

Na afloop van een actieve dag in de buitenlucht is het tijd voor ontspanning. Neem plaats in ons restaurant en geniet van de zalige, versbereide gerechten. Vis, vlees, vegetarisch: onze menukaart biedt voor ieder wat wils. De kinderkaart bevat daarnaast verschillende opties voor onze jongste gasten. Iedereen is welkom bij Karsten.

Hotel Norg, óók voor zakelijke bijeenkomsten

Voor vergaderingen, trainingen of (meerdaagse) congressen ben je bij Karsten evengoed aan het juiste adres. Wij beschikken over een sfeervolle, afsluitbare ruimte waar in alle rust zakelijke bijeenkomsten kunnen plaatsvinden. Bovendien bieden we verschillende vergaderarrangementen met alles erop en eraan. Een overnachting is hierbij uiteraard ook mogelijk.

Hotel Norg: een praktische ligging

Norg heeft een gunstige ligging tussen Groningen en Assen. Het dorp is dus vanuit verschillende richtingen goed bereikbaar. Ideaal voor zakelijke bijeenkomsten. Bovendien is Grand Café Hotel Karsten daardoor een uitstekende uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving. 

Heb je een bezoek aan de TT Assen op de planning staan? Of wil je een dag door de straten van Groningen dwalen? Vanaf ons hotel ben je er zo. Daarnaast ligt Karsten eveneens in de buurt van Groningen Airport Eelde. Je kunt een vlucht dus uitstekend combineren met een overnachting in ons hotel in Norg.

 

Een bosrijke omgeving, heerlijk eten en veel persoonlijke aandacht voor u als gast: dat is Grand Café Hotel Karsten. Kom genieten van de huiselijke sfeer, vriendelijk personeel en een nostalgische ambiance.
Copyright © Hotel Karsten - 2023
Volg jij ons al?
Copyright © Hotel Karsten - 2023
Algemene voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram