Driedaags fiets arrangement

Heerlijk ontspannen en tegelijkertijd de bosrijke omgeving ontdekken op de fiets? Met ons driedaagse fietsarrangement zit u goed! Dit arrangement bevat onder andere een uitgebreid ontbijtbuffet, luxe lunchpakket en een volledige dag kosteloze fietshuur. We bieden u daarnaast een uitgebreid pakket aan wandel- en fietsroutes.

3 dagen genieten van de bosrijke omgeving!

  1. Welkomstkoffie of thee met huisgemaakte Apfelstrudel
  2. Uitgebreid ontbijtbuffet 
  3. Attentie op de kamer 
  4. 1x 3-gangen diner
  5. 1x Lunchpakket 
  6. 1 dag gratis fietshuur
  7. Gratis parkeren 
  8. Gratis Wi-Fi 
  9. Gratis fiets- en wandelroutes

Genieten in een bosrijke omgeving

In het restaurant en op ons vernieuwde vier seizoenen terras voorzien wij onze gasten van de lekkerste hapjes en drankjes.

Uitgebreide mogelijkheden

Niet alleen voor een diner of overnachting kunt u bij ons terecht. Ook voor de perfecte vergaderlocatie of een meerdaags seminar.

Gemakkelijk te boeken

Boek gemakkelijk via onze website en reserveer een plekje in ons hotel of restaurant!

Het Hotel

Kom genieten in een bosrijke omgeving midden in het gezellige Norg. Hotel Karsten biedt een huiselijke sfeer, vriendelijk personeel en een nostalgische ambiance.

Het Restaurant

Authentiek genieten op een unieke locatie? In ons restaurant en op ons terras voorzien wij u van de lekkerste hapjes en drankjes.
Een bosrijke omgeving, heerlijk eten en veel persoonlijke aandacht voor u als gast: dat is Grand Café Hotel Karsten. Kom genieten van de huiselijke sfeer, vriendelijk personeel en een nostalgische ambiance.
Copyright © Hotel Karsten - 2021
Volg jij ons al?
Copyright © Hotel Karsten - 2021
Algemene voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram