Drie- of meerdaagse special inclusief ontbijt

Met ons special-arrangement geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet. Het ontbijt is klaargemaakt met verse, lokale producten. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze gratis parkeergelegenheid, Wi-Fi en een compleet aanbod fiets- en wandelroutes.

Speciaal genieten in Norg!

  1. Uitgebreid ontbijtbuffet 
  2. Attentie op de kamer 
  3. Gratis parkeren 
  4. Gratis Wi-Fi 
  5. Gratis fiets- en wandelroutes

Genieten in een bosrijke omgeving

In het restaurant en op ons vernieuwde vier seizoenen terras voorzien wij onze gasten van de lekkerste hapjes en drankjes.

Uitgebreide mogelijkheden

Niet alleen voor een diner of overnachting kunt u bij ons terecht. Ook voor de perfecte vergaderlocatie of een meerdaags seminar.

Gemakkelijk te boeken

Boek gemakkelijk via onze website en reserveer een plekje in ons hotel of restaurant!

Het Hotel

Kom genieten in een bosrijke omgeving midden in het gezellige Norg. Hotel Karsten biedt een huiselijke sfeer, vriendelijk personeel en een nostalgische ambiance.

Het Restaurant

Authentiek genieten op een unieke locatie? In ons restaurant en op ons terras voorzien wij u van de lekkerste hapjes en drankjes.
Een bosrijke omgeving, heerlijk eten en veel persoonlijke aandacht voor u als gast: dat is Grand Café Hotel Karsten. Kom genieten van de huiselijke sfeer, vriendelijk personeel en een nostalgische ambiance.
Copyright © Hotel Karsten - 2021
Volg jij ons al?
Copyright © Hotel Karsten - 2021
Algemene voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram