Zelfstandige werkend kok – 32 tot 40 uur

Ter versterking van ons keukenteam zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok.

Na een mooi en druk hoogseizoen, zijn er wisselingen in ons team.
Wij zoeken daarom nog een zelfstandig werkend kok om ons jonge en enthousiaste keukenteam blijvend te versterken.

Hotel Karsten te Norg is een begrip in de wijde omgeving en zelfs buiten de landsgrenzen. Ons etablissement bestaat uit 21 hotelkamers, een restaurant met 80 couverts, 2 terrassen en 2 zalen. We zijn alle dagen van het jaar open.

Je ondersteunt het keuken team met de mise-en-place en het bereiden van de gerechten tijdens de lunch en het diner. Tevens hoort het schoonmaken van de keuken conform-HACCP tot het takenpakket. Je bent een zelfstandige, maar vooral ook een collegiale kok, die goed in ons team past, en je vindt het leuk om creatief bezig te zijn en actief mee te denken. Je doet je werk met passie en inzet.

Hotel Karsten is begin dit jaar door Freddy en Evelyn overgenomen, ondernemers met een missie en hart voor de zaak. Je komt te werken in een klein, maar zeer gedreven team en draagt derhalve een grote mate van verantwoordelijkheid, waar jij goed mee om weet te gaan. Bij Hotel Karsten staat plezier, collegialiteit en voldoening in je werk voorop.

Het betreft een full-time functie, waarbij de werktijden in overleg zullen worden vastgelegd.

Ben jij iemand die goed in ons team past en het “Hotel Karsten-gevoel” weet uit te dragen, maar ook actief meedenkt om jongere generaties aan ons te binden? Solliciteer dan.

Wij bieden jou:
– Een werkplek bij een mooi familiebedrijf met een lange historie en een goede naam
– Je komt in een hecht en enthousiast team te werken, met hart voor de zaak
– Er is voldoende ruimte voor je eigen creativiteit en input: meedenken en ideeën ontwikkelen wordt gewaardeerd
– Je werkt in een professionele keuken waar alle gerechten vers worden bereid en direct worden uitgeserveerd.

Jij bent:
– Sociaal en communicatief vaardig
– Stressbestendig
– Creatief en je kunt improviseren
– Je denkt actief mee om ons bedrijf goed op de kaart te zetten
– Je hebt een afgeronde koksopleiding (tenminste MBO-3) en minstens 2 jaar werkervaring.

Soort dienstverband: Full-time / Part-time voor 32 tot 40 uur. Het aantal werkuren en loon worden in overleg nader bepaald.

Interesse?

Tel. 0592 – 613484 e-mail: info@hotelkarsten.nl of via het contact formulier. Vraag naar Freddy

Neem contact op met Hotel Karsten t.n.v. dhr. F.M. de Vries. Of mail je CV naar info@hotelkarsten.nl.

Direct contact opnemen