Zelfstandig werkend kok

Ter versterking van ons keukenteam zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok.

Hotel Karsten te Norg is een begrip in de wijde omgeving en zelfs buiten de landsgrenzen. Ons etablissement bestaat uit 21 hotelkamers, een restaurant met 80 couverts, 2 terrassen en 2 zalen. We zijn alle dagen van het jaar open.

Je hebt de dagelijks de verantwoordelijkheid voor de mise-en-place en het bereiden van de gerechten tijdens de lunch en het diner. Tevens hoort het schoonmaken van de keuken conform-HACCP tot het takenpakket.

Je bent een zelfstandige, maar vooral ook een collegiale kok, die goed in ons team past, en je vindt het leuk om creatief bezig te zijn en actief mee te denken. Je doet je werk met passie en inzet.

Hotel Karsten is onlangs overgenomen door Freddy en Evelyn, ondernemers met een missie en hart voor de zaak. Je komt te werken in een klein, maar zeer enthousiast team en draagt derhalve een grote mate van verantwoordelijkheid, waar jij goed mee om weet te gaan.

Wij willen daarom graag mensen aan ons binden om zo een vast en goed geolied team op te kunnen bouwen. Bij Hotel Karsten staat plezier, collegialiteit en voldoening in je werk voorop.

Het betreft een fulltime functie, met uitzicht op een vast contract, waarbij de werktijden in overleg zullen worden vastgelegd. Ben jij iemand die goed in ons team past en het “Hotel Karsten-gevoel” weet uit te dragen, maar ook actief meedenkt om jongere generaties aan ons te binden? Dan bieden wij jou een gezond competitief salaris vanaf € 1900,- netto per maand.

Wij bieden jou:

  • Een gezond salaris en beloning naar prestatie
  • Een werkplek bij een mooi familiebedrijf met een lange historie en een goede naam
  • Je komt in een hecht en enthousiast team te werken, met hart voor de zaak
  • Wij streven naar een vast of vroegtijdig ingepland rooster.
  • Er is voldoende ruimte voor je eigen creativiteit en input: meedenken en ideeën ontwikkelen wordt gewaardeerd
  • Je werkt in een professionele keuken waar alle gerechten vers worden bereid en direct worden uitgeserveerd.

Jij bent:

  • Sociaal en communicatief vaardig
  • Zelfstandig werkend met verantwoordelijkheidsgevoel
  • Stressbestendig
  • Creatief en je kunt improviseren
  • Je denkt actief mee om ons bedrijf goed op de kaart te zetten
  • Je hebt een afgeronde koksopleiding (tenminste MBO-3) en minstens 2 jaar werkervaring.

Soort dienstverband: Voltijd, met uitzicht op onbepaalde tijd.

Interesse?

Neem contact op met Hotel Karsten t.n.v. dhr. F.M. de Vries. Of mail je CV naar info@hotelkarsten.nl.

Direct contact opnemen