A la carte kaart

Lekker om samen te delen..

Stokbrood
Met kruidenboter of aioli of tapenade
€ 4,25
Broodnodig
Diverse broodsoorten met smeerlekkernijen
 € 6,50

Specialiteiten

Wisselend met de seizoenen
Zie de menuborden binnen en buiten

Naar boven

Keuze-menu a la carte

Aan de bediening graag het gehele menu opgeven.

U kunt ook kiezen voor een 3-gangenmenu uit onze kaart.

Voor een 3-gangenkeuzemenu met soep € 28,95
Voor een 3-gangenkeuzemenu met een voorgerecht € 33,50
Voor een 4-gangenkeuzemenu € 38,00

Toeslag op menu als het een tournedos als hoofdgerecht is van € 6.50

Toeslag op menu als het een sliptong als hoofdgerecht is van € 2.00

Naar boven

Surprise-menu

Onze chef-kok Peter Rozema bereidt een heel mooi avondvullend verrassingsmenu voor u, laat ons alleen even weten van welke gerechten u geen liefhebber bent. Met als tussendoortje een heerlijke spoom. Te bestellen voor 20.00 uur. € 43,50

Naar boven

Voorgerechten per gerecht € 9.95

Gemarineerde heilbot
Met basilicumcrème
Gamba’s
Met rode peper en bosui
Salade met rode biet, geitenkaas, appel en radijs*
Met een zoete dressing
Carpaccio van ossenhaas
Met Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitjes en balsamico
Huisgemaakte wildpaté
Geserveerd met plakjes gerookte Livar schenkel

Soepen     per soep € 4.95

Gevogelte bouillon met cantharellen en citroengras
Mosterdsoep
Met spekjes of bieslook*
Pompoensoep*
Met crème fraîche en roze peper
Gebonden wildsoep met bospaddenstoelen

Naar boven

Spoom

Verfrissende sorbet, pauzedrank € 5,95

Naar boven

Visgerechten  per gerecht € 20.50

Gegrilde grietfilet
Met venkel en een witte wijnsaus
Gebakken kabeljauwfilet
Geserveerd met een pestosaus en zongedroogde tomaat
Sliptongetjes   (toeslag van € 2)
Worden gebakken in roomboter
Zalmfilet
Met een schuim van limoen

Naar boven

 

Vleesgerechten  per gerecht € 20.50

Boerderijeend
Geserveerd met een saus van bloedsinaasappel
Goulash van wildzwijn
Met cranberries
Ossenhaaspuntjes
Met kastanjechampignons en knoflook
Entrecôte
Met kalfsjus en zilveruitjes
Herten rollade
In eigen jus met zeeuws spek
Tournedos     (toeslag van € 6.50)
Haasbiefstuk, het fijnste van het rund, bedekt met bruine suiker en mosterd en geserveerd met Madeirasaus. Ook te bestellen met champignons of met een heerlijke rode wijnsaus

Naar boven

Vegetarisch   per gerecht € 17.50

Groente quiche*
Met zure room en honing
Taartje van doperwten en geitenkaas*
Strudel*
Met amandel, appel en witlof

Naar boven

Desserts    per dessert € 6.25

Brownie
Lauwwarm geserveerd met vanille ijs en een saus van gezouten karamel
Stoofperenijs
Met warme stoofpeertjes en vanille saus
Parfait van pure chocolade
Met chocoladevlokken
Wintertrio
Drie soorten ijs met bramensaus
Crème brûlée
Van kaneel en speculaas
Coupe Karsten
Vanille roomijs met advocaat, walnoten en slagroom
Dronken Sultan
Boerenjongensijs met rozijnen gedrenkt in rum en slagroom
Ijs en warme kersen
Vanille roomijs met warme kersen en slagroom

Heeft u een allergie?  Meld het ons!

In plaats van een dessert kunt u ook uit onderstaande koffiesoorten kiezen à € 6.90  voor het 3- of 4-gangen keuzemenu.

Koffieserviesje, met bonbon en likeurtje met slagroom
Norger Koffie, met Norger kruidenbitter
Irish Coffee, met Ierse whiskey
French Coffee, met Grand Marnier
Dokkumer Koffie, met Berenburg
Braziliaanse Koffie, met Tia Maria

Naar boven