Recensies

Wij zijn bijzonder blij met de goede recensies die wij van onze gasten hebben mogen ontvangen. Hieronder een overzicht van onafhankelijke recensiewebsites met daarop de mening van onze gasten:

  • Zoover
    Gemiddeld een 9,2 van in totaal 69 beoordelingen.
  • Booking.com
    Gemiddeld een 8,4 van 179 beoordelingen
  • TVtrip
    gemiddeld 4.7 punten van 5. In totaal 42 beoordelingen.

Enkele quotes

30/4/2017  Cijfer 9  Gezellig knus hotel met leuke zitjes.  Het eten en drinken is goed.  Vriendelijk personeel, een hotel waar je je thuis voelt.  Een aanrader!

3/4/2017  Cijfer 8   Heerlijk gezellig hotel.  Voor de 3e keer in Hotel Karsten.  Eigenaar kwam ons gelijk begroeten, alles persoonlijk en gezellige sfeer.  Leuke zitjes en lekker eten.  Zeker een aanrader.

21/3/2017  Cijfer 10  Fantastisch.  Gezellig hotel met beneden in het restaurant een huiselijke, gemoedelijke inrichting.  Je voelt je er thuis. Overal aparte zitjes om te lezen, te praten, spelletjes te doen, lekker borrelen, of lekker niks doen.  Heel prettig was dat er dagelijks verse kranten lagen en zelfs de leesmap.  Het ontbijt is uitgebreid en van goede kwaliteit.  De warme maaltijd is uitstekend.  Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.  We hebben ons 25-jarig huwelijksfeest daar gevierd, met genodigden, en er zelf een weekend overnacht.  Het was fantastisch.  Niets was het personeel te veel.  Heerlijk zittende stoelen overal.  Uitstekende bedden, sliepen heerlijk zonder pijn in je rug te krijgen.  De kamers zijn wel sober maar je komt daar alleen om te slapen. TV op de kamer, alles is netjes en schoon en ruikt fris zelfs de toiletten.  Aan de voorkant kunt je buiten zitten met terrasverwarming.  Heerlijk bij koude of frisse dagen.

18/1/2017  Cijfer 8.3  Heerlijk verblijf en zeker voor herhaling vatbaar.  Gezellige sfeervolle lobby met open haard en een heerlijk ontbijt.  Minpunt: Er ging steeds ergens een wekker af om 5.30 uur waardoor we wakker werden en de slaap niet meer konden vatten.

16/1/2017  Cijfer 9.2   Warme sfeer, heel vriendelijk personeel

13/1/2017  Cijfer 9.2  Een bubbelbad en een aparte douche, wat wil je nog meer?

5/10/2016   Sehr freundliches Personal, super Service, eigener Parkplatz, reichhaltiges und schmackhaftes Frühstücksbuffet.

4/10/2016   “Food excellent as were the staff”

8 juli 2016   Kamers zijn iets gedateerd echter zijn schoon en hebben wat nodig is.  Badkamer is wat aan de kleine kant maar voldoet.  Ontbijt is ruim voldoende en het brood is vers.  Het diner is zeer smakelijk en het keuzemenu geeft voor ieder wat.  Een absolute aanrader is het 4-gangen verrassingsmenu.  Hier krijg je nooit genoeg van.  Het personeel is zeer gastvrij en hebben voor iedereen aandacht.  De lunches zijn allen zeer gevarieerd en smakelijk.

31/12/2015  Gastvrijheid met een hoofdletter, prima restaurant, comfortabele kamer, uitstekend Wifi, volop parkeerruimte, TOP!

9/11/2015  Fantastisch gewoon.  Als je gewoon lekker wilt genieten, lekker wilt eten, lekker wilt uitrusten, heel goede bediening kortom gewoon fantastisch genieten.