Hotel Karsten beste Holland Hotel 2009

Wij zijn al onze gasten zeer dankbaar voor het invullen van de enquêtes met zulke goede resultaten en uiteraard onze medewerkers waaraan wij deze titel te danken hebben!  Hieronder volgt het bestuursbericht over de verkiezing.

Middels een gastenenquête én het bezoek van zgn. mystery guests is Holland Hotel Karsten in Norg uitgeroepen tot beste Holland Hotel 2009.

Het rapport vermeldt o.a. Holland Hotel Karsten is “met vlag en wimpel” het Holland Hotel van het Jaar 2009″ geworden!

Naast de goede keukenkwaliteit en de goede hygiëne waren met name de vriendelijkheid, gastgerichtheid en ongedwongen sfeer belangrijke factoren.

Holland Hotels riep deze verkiezing in het leven om gasten gelegenheid te geven hotels te beoordelen en daarnaast hotels te belonen die veel werk maken van het gastheerschap.   De hotelgroep Holland Hotels bestaat uit 70 hotels verspreid over Nederland.   Ieder hotel heeft een uniek karakter en staat garant voor kwaliteit, persoonlijke sfeer en een vriendelijke prijs.

http://www.zoover.nl/nederland/drenthe/norg/karsten/hotel